Могли стати мамами замолоду, але не захотіли: Катерина Бужинська та Наталя Валевська пригадують зі сльозами

Замолоду здається, що все життя попереду і завжди можна встигнути народити дитинку. Та, промінявши материнство на зіркову кар'єру, знаменитості зазвичай згодом дуже шкодують про це.

Катерина Бужинська

Уперше співачка завагітніла в 19 років. Перед концертом сповістила цю радісну звістку продюсеру Юрію Квеленкову. Та чоловік не розділив піднесеного настрою Каті. Буквально за руку привів до лікаря, наказавши позбутися дитини.

Зірки зробили непоправну помилку молодості

Юрій заспокоїв кохану. Мовляв, зараз робота на першому місці, а колись згодом, можливо, й стануть батьками. Бужинська скорилася його волі. Згодом про це дуже пошкодувала, адже з кожним днем ставало тільки гірше.

Катерина зазнала не лише чоловічих зрад, але й насилля з боку коханого. У подібних приниженнях минуло 8 років. Врешті терпець увірвався, й артистка сама подала на розлучення. Нині в жінки троє дітей, і вона щаслива.

Наталя Валевська

Мрії стати мамою в співачки так і не здійснилися. Хоча заради сімейного затишку Наталя навіть призупинила кар’єру. Попервах дівчина давала по 25 концертів на місяць. Відпочивати доводилося в автобусі під час переїздів.

Зірки зробили непоправну помилку молодості

Наталка страждала на аритмію, не могла вночі спати нормально через перевтому. Завершивши гастрольну діяльність, Валевська ще 6 років поспіль лікувалася. Та коли все, здавалося б, налагодилося, отримала суровий вердикт лікарів: безпліддя.

Щойно вийшла заміж, Наталя завагітніла, але чоловік був проти поповнення в родині. Сказав, що поки немає фінансової стабільності, вони не потягнуть утримання дитини. Валевська тоді послухала Володимира Пригладя, який був не лише благовірним, але й продюсером.

Тепер картає себе за той фатальний вчинок. Адже у дівчини був вибір – залишитися з коханим чи піти від нього й народити дитинку. Вона обрала Володимира. Пара розлучилася через 18 років шлюбу. За те, що не має дітей, Наталя тепер картає лише себе.

Популярне

Схожі статті

Такий десерт не знайдеш навіть у ресторанах: шоколадний пиріг з абрикосами. Секрет в особливому тісті

Усі ми любимо випічку. Без смачного шоколадного десерту не можна уявити затишний сімейний вечір. Сьогодні ми підготували простий рецепт шоколадного пирога з абрикосами, який сподобається кожному.

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.