Дати раду материнству: зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про вагітність в молодості та зрілості

Олена Кравець, 47 річна талановита актриса та гумористка, вирішила відкрити важливу дискусію про те, коли краще народжувати дітей - у молодості чи зрілості.

Власний життєвий досвід популярної актриси, у якому вона разом з чоловіком подолала як радощі, так і труднощі батьківства, може стати цінним джерелом висновків для багатьох.

Народження дітей у молодості та зрілості

Олена Кравець і її чоловік поділяють спільний шлях вже 27 років. Цей час — своєрідна перевірка взаємин та злагодженості. Справжня любов і відданість одне одному стали тими силами, які дозволили їм пройти через всі випробування.

Перша дитина, народжена Оленою у віці 26 років, припала на період початку її зіркової кар’єри. У той час донька росла, а вона розвивалася як професійний артист. Важко сказати чи знаходила вона баланс між сімейним життям і роботою. Мабуть, не завжди, бо в деяких інтерв’ю розповідала, що відчуває певну провину перед Марією за те, що мало вдавалося приділяти їй уваги у ті роки. Маша постійно перебувала на знімальних майданчиках і виховання відбувалося непомітно.

Зі слів Олени після старшої доньки було 2 невдалі вагітності. Через напружену роботу вона втрачала дітей на одному й тому ж строку.

Однак найбільше випробування для Олени та її чоловіка сталося, коли вони народили різностатеву двійню у віці 39 років. Стрес, пов’язаний зі змінами в сімейному житті та впливом на стосунки, навіть заставив пару звертатися до психотерапевта. Результатом цього стало те, що Кравець і її чоловік вирішили працювати над своїми стосунками та знайшли способи вирішення труднощів.

У подкасті “Вдома поговоримо”, який актриса вперше провела зі своєю 20 річною донькою, після гучного скандалу навколо бюджетних грошей, витрачених на програму “Тихий вечір”, Олена поцікавилась думкою доньки стосовно її бажання стати матір’ю. У відповідь почула, що у найближчій перспективі бути бабусею Олені ні світить, а дівчина ймовірно розглядатиме своє материнство лише після досягнення 30 річного віку.

Олена Кравець розповіла про материнський досвід у різні вікові періоди

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.