Коханий Ольги Навроцької Фагот пішов від вагітної жінки заради іншої: “Так сталося, що я велелюбний”

Особисте життя Олега Михайлюти, фронтмена гурту ТНМК, доволі заплутане й непересічне. Фагот ударився у спогади, намагаючись пояснити, що відбувалося 14 років тому.

Роман з Анастасією в Олега Михайлюти добігав логічного завершення. Фагот вирішив розставити всі крапки над “і” й попрощатися з дівчиною назавжди. А вона приголомшила його новиною, що вагітна.

Та музикант від свого не відступився, розповів Олег у програмі “Наодинці”. Дитину визнав, але з Настею не одружився. Нині у нього чудові стосунки, як із жінкою, так і з сином. Микиті вже 13 років. Коли випадково перетнулися в Парижі, неабияк зраділи. Посиділи, поспілкувалися. Тато відправив сина до діда в Австралію. Микита там погостював, а потім виявив бажання повернутися. Михайлюта не заперечував.

Фагот дівчину покинув, а сина признав

З Ольгою Навроцькою музикант познайомився вже після розставання з Анастасією. Він до цього бачив дизайнерку лише в телевізорі. А тут завітав до Маші Єфросиніної на день народження і зміг поспілкуватися з блондинкою вже в реалі.

Фагот дівчину покинув, а сина признав: з Ольгою Навроцькою

Кілька років поспіль вони зустрічалися, але не жили разом, оскільки для Фагота була болючою тема минулих стосунків. Урешті втямили, що не можуть один без одного. До РАЦСу за ці роки сходити так і не зібралися.

Вінчатися теж не мають наміру, оскільки Фагот нехрещений, а Ольга – юдейка. Обоє займаються улюбленою справою, тож набриднути одне одному не встигають. Коли видаються вечори, які можна провести разом, Михайлюта з Навроцькою або гуляють вулицями, або вечеряють у ресторані.

Фагот дівчину покинув, а сина признав

Офіційною дружиною у Фагота була лише росіянка з Бєлгорода. Вони розлучилися тихо-мирно, не сварилися. У 2018 році жінка приїжджала до України на похорони мами Олега, з якою підтримувала хороші стосунки.

Колишнє подружжя спілкувалося нормально в усіх питаннях, окрім політики. Тут колишня починала говорити телевізійними штампами. То Михайлюта відвіз її на кордон і наказав більше ніколи не приїжджати. Як відчував…

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.