Колись Олександр Ягольник не дозволив Наталі Могилевській стати мамою. Тепер змінив думку: “Я завжди радий”

Олександра Ягольника з Наталею Могилевською пов'язувала не лише творчість, але й спільні почуття. Нині продюсер стежить за своєю колишньою підопічною і дійшов певних висновків.

Олександр Ягольник відверто розповів oboz.ua про його взаємодію з Наталкою Могилевською. Він писав музику для багатьох зірок, але саме з Наталею у них свого часу був роман, тож і робочі стосунки були доволі близькими.

Олександр Ягольник пригадав минуле з Наталею Могилевською

Перший альбом Могилевської “Ла-ла-ла” побив усі можливі на той час рекорди. Компакт-касет та компакт-дисків було продано у 90-их роках найбільшу кількість. Композитор пояснив причину успіху:

“Я її вишуканість і чистоту душі дуже добре відчував”.

Нинішні композиції екскоханої Ягольник вважає далеко не такими пізнаваними, як тоді. Але не полишає надії про спільну роботу навіть зараз:

“Це її життя і вибір – і до нового витку нашої з неї творчості ще є час”.

Ходили настійливі чутки, що саме від Ягольника Могилевська тоді завагітніла й зробила аборт. Олександр в інтерв’ю цю інформацію не підтвердив. Натомість відреагував на новину про усиновлення співачкою двох сестричок:

“Зізнаюсь, так собі й думав і відчував, що врешті Наталка зупиниться на тому, щоб вдочерити когось”.

Ягольник відзначив, що у мами Наталки Ніни Петрівни було дві донечки. Тож тепер і Могилевська вирішила повторити мамин досвід, виховавши сестричок. Олександр щиро порадів, що у колишньої все чудово складається в сім’ї. А ще натякнув, що в артистки вже був досвід спілкування з дітьми.

Олександр Ягольник пригадав минуле з Наталею Могилевською

Наталя й справді 5 років прожила з бізнесменом Єгором Долініним, який самотужки виховував трьох доньок. Тож мала можливість тісно поспілкуватися з дівчатками різного віку.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.