Стало відомо, куди зникла зірка 90-их Оля Юнакова: мешкає на іспанському узбережжі у будинку з басейном

У 90-их роках Оля Юнакова мала мільйонну армію фанів. А потім раптово кудись зникла. Розберімося, як склалося життя співачки, де нині мешкає і чи має родину.

Оля Юнакова поспілкувалася з oboz.ua й розповіла, що творчу кар’єру не полишала. Просто перебралася в іншу країну. Останні 9 років мешкає з рідними в Іспанії, на півдні. Разом з зіркою та її чоловіком Степаном до Євросоюзу перебралися й троє дітей співачки.

Оля Юнакова 10 років мешкає в Іспанії

Найстарша Тереза вже зустріла 19-річчя. На 5 років молодша від неї середня Єва. А найменшій доньці Моніці нині 12 рочків. Ще 2014 року всім гуртом приїхали на відпочинок до Іспанії та так і залишилися. Коли дівчатка прийшли до іспанської школи, ніхто не вірив, що з України, адже імена у всіх суто європейські.

Юнакова швидко знайшла роботу з викладання вокалу. Створила дитячий гурт, в якому співають пісень різними мовами, в тому числі й українською. Спробувала себе й у ролі тамади на весіллі пари з Одеси. А Тереза допомагала впоратися з технічною частиною дійства.

Оля Юнакова 10 років мешкає в Іспанії

Степан має фах хореографа. Та довелося змінити професію на масажиста. До нього звертаються люди, і вже виробилося певне коло постійних клієнтів. Заразом чоловік може надати рекомендації з харчування.

Поселилася зіркова родина в Марбелья. Взяли в оренду будинок з 5 спальнями. Звісно, годі й мріяти викупити його колись, бо коштує мільйон євро. За останні кілька років ціни на рухомість тут підскочили в кілька разів.

Оля Юнакова 10 років мешкає в Іспанії

А шкода, адже житло дуже зручно розташоване. Зовсім поряд школа, торгові точки, аптека тощо. Біля будинку є басейн, сад, зона для барбекю. Оля не стрималася й зробила собі ще й невеличкий городик. Тепер поряд з екзотикою – агавою, кактусом, хурмою – зростають помідорчики та петрушка. А от огіркам та кропу клімат не зовсім підходить – надто спекотний.

Популярне

Схожі статті

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.