Філіп Коляденко 15 років тому соромився лисої мами та тата без кросівка: “Чому ти не одягнешся нормально?”

Сину Олени та Дмитра Коляденків нині 30 років. Філ – відомий музикант. Але, згадуючи дитинство, розповідає, що іноді йому було соромно за своїх батьків, схильних до епатажу.

Філу Коляденку в підлітковому віці було важко усвідомити, чому батьки однолітків поводяться як дорослі люди, а його рідні весь час дивують публіку. Родина хореографів постійно перебувала в роз’їздах, тому Пилип не ходив до дитсадочка, а супроводжував Олену з Дмитром на гастролях.

Філу Коляденку було соромно за своїх батьків

На Новий рік Коляденки теж зазвичай працювали, тому сина відправляли до бабусі в Суми. Відтоді у хлопчика свято було не в ніч на 1 січня, а коли мама приїжджала й забирала його назад до Києва, де на нього чекали подарунки під ялинкою.

Філу Коляденку було соромно за своїх батьків

Артистичні залаштунки цілком подобалося хлопчику. Та коли Філ підріс і ввійшов у підлітковий вік, іноді соромився вчинків батьків, бо ті й справді доходили до справжнього крінжу.

Був випадок, коли тато Дмитро перебував у кріслі члена журі на “Фабриці зірок”, а мама Олена при цьому робила постановку шоу. Так от, Діма в фіналі, коли мав оцінити виступ конкурсанта, раптом зняв із ноги кросівок і поставив його на стіл. Пилип дивився на це перед телевізором. Не стримався й в серцях вигукнув:

“О Боже! Нащо ти говориш про кросівок? Там же вирішується людська доля!”

Коли Олена повернулася додому, то Філ весь вечір докоряв їй, висловлюючи образу на батька й закликаючи вбиратися нормально. За маму Філ теж одного разу відчув іспанський сором.

Філу Коляденку було соромно за своїх батьків

Підліток захоплювався тенісом і поїхав разом зі спортсменами на збори до Словаччини. Мама вирушила разом із сином. Раптово за день до поїздки Олена побрила голову. Коли юний спортсмен побачив матір у такому вигляді до того ж без бюстгальтера, йому стало соромно.

Він заспокоював себе, що це не мама, а начебто сестра. Зараз, пригадуючи цей конфуз, Філу навіть суперприємно, що родичка так виділялася з сірої маси. Тоді ж 13-літній юнак сильно переживав.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.