Колишня Узелкова Боржемська розповіла, скільки їй потрібно грошей на місяць: звідки тренерка бере кошти?

Марина Боржемська, колишня дружина боксера В'ячеслава Узелкова, поділилася своїми нагальними витратами. Як заробляє та на що витрачає нині кошти відома фітнес-тренерка?

Марина Боржемська після доволі скандального розлучення з В’ячеславом Узелковим взяла на себе відповідальність за долю обох їхніх дітей. За словами фітнес-тренерки, татусь долею сина й доньки особливо не цікавиться, оскільки нині влаштовує особисте життя.

Жінці ж доводиться крутитися мов дзиґа, оскільки витрати за місяць виходять суттєвими – 3-4 тисячі доларів, сповістила знаменитість у бесіді зі Славою Дьоміним. Левова частина йде на виплату кредиту за автівку – 30 тис.грн. Далі – оренда квартири. Це ще 15 тис.грн. Узимку за комірне доводиться сплачувати 4 тисячі гривень. Необхідно також регулярно оплачувати школу для дітей.

Частину заробленого Марина донатить на ЗСУ. А ще примудряється робити заощадження на власні мрії – придбати житло чи поїхати на відпочинок. Заробітки Боржемської складаються від продажу програм для схуднення. Це основа бюджету.

Чому колишній чоловік не вкладається у своїх нащадків, незрозуміло. Тим часом Боржемська зробила ще одне сенсаційне зізнання – пережила у шлюбі з В’ячеславом аж три викидні. Лікарі сказали, що у них з чоловіком “неправильне генетичне співвідношення”. Після першого викидня Марина почала ходити по лікарях, шукати вихід з цього скрутного становища.

Але все повторилося вдруге й втретє, причому на таких термінах, коли жінка вже знала стать малятка. Це було дуже важко пережити. На 8-му місяці четвертої вагітності у знаменитості теж почалася кровотеча, але лікарі зробили все можливе, щоб Роберт таки з’явився на світ. Згодом Боржемська народила ще й донечку Олівію.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.