Андрія Бєднякова та Настю Коротку звів КВК у Маріуполі: шоумен відбив дівчину у 2-метрового баскетболіста

Андрій Бєдняков відбив Настю Коротку у 2-метрового баскетболіста. Натомість сам одружуватися не поспішав. Довелося підключати важку артилерію у вигляді мами.

Настя Коротка та Андрій Бєдняков знали одне одного по КВК. Дівчині подобався цей симпатичний хлопець. А якось подружка, з якою разом знімали квартиру, привезла з подорожі відео, зняте на камеру, бо мобільних телефонів тоді ще не було, й показала “смішного чувака”, який пародіював президентів.

Настя тоді назвала парубка “випендрьожником”. Згодом перетнулися з Андрієм під час гри у КВК. Настина команда була у вищій лізі. Вони були справжніми зірками у Маріуполі. Ними опікувався Сергій Сивохо.

Історія кохання Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Коротка була єдиною дівчиною у команді. На репетиціях Андрій почав залицятися. Потім проводжав дівчину на зупинку до автобуса. На той момент Настя зустрічалася з 2-метровим баскетболістом Льошкою. Хлопець був непоганий, але так вийшло, що дівчина закохалася в Андрія.

Якийсь час вони жили разом, але Бєдняков не поспішав робити пропозицію коханій. Вважав, що це зовсім не обов’язково. Згодом під тиском мами таки довелося розписатися. Особливої організованості це веселій сімейці не додало, та все ж тепер Андрій усвідомлює, що вчинив правильно.

Історія кохання Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Андрій в обох випадках не був присутнім на пологах дружини. Настя і доньку, й сина народжувала в США. Першого разу, коли в молодички почалися перейми, Бєдняков був у подорожі. Удруге чоловік узагалі залишився в Україні, а вагітну дружину зі старшою донькою відправив за океан через повномасштабне вторгнення.

Андрій підтримував дружину на відстані. Уперше сина батько побачив лише за рік. В обох випадках жінка народила дуже швидко. З Ксенією пролежала у лікарні 3 дні, а з Остапчиком виписалася вже наступного дня.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.