Євген Кот подякував дружині за майбутнього нащадка на цілий мільйон: “Він просто подзвонив і сказав”

Подружжя хореографів довго чекало на поповнення в родині. Коли перспектива стати батьками врешті замайоріла на обрії, Євген Кот щедро віддячив дружині Наталії Татаринцевій.

За те, що Наталія Татаринцева врешті завагітніла, хореограф Євген Кот вирішив зробити коханій дружині дуже дорогий та цінний подарунок. Чоловік придбав для коханої жінки Audi A5. Автівка потягнула на більш як 1 мільйон гривень.

Євген Кот подарував Наталії Татаринцевій машину

Для Наталі рішення чоловіка стало повною несподіванкою. Звісно, Євген знав, що вона мріє саме про таке авто. Та була приємно вражена, коли він зателефонував і сповістив:

“Я купив тобі машину”.

Це друга мрія Татаринцевої після вагітності, що збулася. Обоє змирилися, що через безпліддя не матимуть дітей. Коли у дівчини сталася затримка, чоловік порадив зробити тест. Наталя не відразу погодилася. А коли побачила заповітні дві смужки, відразу ж схопилася за телефон, щоб сповістити Євгену суперновину.

Євген Кот подарував Наталії Татаринцевій машину

Довгоочікувана вагітність поки що не дуже дошкуляє Наталі. Але Євген уже помітив перші дивацтва. Раніше вона ніколи не їла картоплі. Тепер із задоволенням наминає пюрешку. Ще й Мівіни може захотіти. Також Татаринцева почала вживати томати та баклажани, які раніше не включала у своє меню.

Якось дружина попросила чоловіка купити їй зелені яблука. Він обрав найгарніші у магазині. Та з’ясувалося, що не ті – Голден Наталі видався занадто солодким, а їй хотілося Симиренка.

Татаринцева вже встигла набрати 4,5 кг ваги. У лікарні майбутній породіллі сказали, що можна збільшитися на 16 кг. Це її трішечки лякає. Хоча вона продовжує вести активне життя і навіть веде курси для вагітних, то, можливо, й не розповніє надто сильно.

Стать дитини подружжя пообіцяло відкрити під час гендер-паті. Обоє сподіваються, що буде хлопчик, бо в них удома забагато дівчаток – окрім Наталі, ще є кішечка та собачка. У чоловічому таборі лише два коти – Женя та Бандит. Згодом можна буде й про донечку подумати.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.