Євгенія Власова мала зуб на Костянтина Меладзе за відмову взяти її у “ВІА Гру”: тепер всіляко співчуває куму

Довгий час у численних інтерв'ю Євгенія Власова скаржилася на Костянтина Меладзе, бо продюсер поводився не так, як хотілося б співачці. Здається, тепер зірка змінила свою думку щодо кума.

До Костянтина Меладзе в українців є чимало претензій. Композитор, який більшу частину життя провів в Україні, щойно почалося повномасштабне вторгнення, неначе в рот води набрав. Жодного разу не висловився з приводу засудження країни-агресора. Натомість тихенько перебрався до Західної Європи в очікуванні, коли все уляжеться й можна буде безперешкодно повернутися додому.

Євгенія Власова замирилася з Костянтином Меладзе

У Євгенії Власової до кума була купа особистих претензій. Спочатку Костянтин не посприяв, щоб співачку взяли до гурту “ВІА Гра”. Потім не приділяв достатньо часу своїй похресниці Ніні. А коли Женя тяжко захворіла, то начебто не дав жодної копієчки на лікування куми.

Та тепер, здається, всі ці непорозуміння позаду. В інтерв’ю Rostyslove Production Власова зізналася, що спілкується з Меладзе-старшим. Щоправда, про війну не прохоплюються жодним словом.

Євгенія Власова замирилася з Костянтином Меладзе

Особисто для Євгенії в росії не було чого втрачати. А от у братів Меладзе там був налагоджений бізнес. Їх там усі обожнювали, цінуючи талант творчих людей. Тож, на думку артистки, не слід сліпо засуджувати обох, бо ми не знаємо, що насправді відбулося в їхньому житті. А його практично зруйновано війною:

“Ці люди опинилися в такому стані, мені навіть важко уявити. Всі гроші там, які зароблені чесним творчим процесом”.

Костянтин не мав можливості вивести бізнес із рф. Тож йому слід лише поспівчувати. На зауваження Ростислава, що брати Меладзе не засуджували агресію росії й щодо Грузії, Євгенія відповіла, що всі ми не ідеальні й можемо проявляти слабкості в той чи інший момент. Особисто вона спілкується з Костею виключно про духовні речі, надсилаючи одне одному повідомлення.

Популярне

Схожі статті

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.