Ексдружина Узелкова Марина Боржемська вперше прокоментувала його заручини: “Не змогла привітати”

Колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узелкова вперше прокоментувала його заручини з іншою жінкою. Марина Боржемська зізналася, що не вітала екскоханого.

Нещодавно відомий український боксер В’ячеслав Узелков публічно оголосив про заручини з новою коханою. Чоловік не називає ім’я своєї нової жінки і не з’являється з нею на публіці та відомо, що їхні відносини тривають вже не один рік.

Нещодавно колишня дружина Узелкова Марина Боржемська, з якою він знаходився у шлюбі понад 20 років, прокоментувала заручини боксера. Так, Марина, відповідаючи на питання журналістки “Люкс ФМ”, зізналася, що не вітала колишнього чоловіка з заручинами, адже взагалі з ним не спілкується. Боржемська розповіла, що не підтримує ніякий зв’язок з колишнім, хоча їх і пов’язують спільні діти.

Так складається життя. Спочатку я хотіла спілкуватися, а потім я зважила те, що мені це не потрібно. Якщо людина не тягнеться, не хоче нормальних стосунків, я не буду на цьому наголошувати, чи запрошувати його товаришувати

, – заявила Боржемська.

Боржемська розповіла, чи спілкується Узелков із дітьми
Ексдружина Узелкова Марина Боржемська вперше прокоментувала його заручини

При цьому жінка зізналася, що їхні спільні діти Роберт та Олівія привітали батька із заручинами у месенджері. За словами Марини, діти лише переписуються з батьком та не зустрічаються з ним особисто.

Ніхто не запрошує їх кудись сходити, провести якось з ними час. Раніше вони завжди були готові, а зараз вже не хочуть цього

, – зізналася тренерка.

Марина Боржемська показала у своєму Інстаграм-блозі, як виросли її діти від Узелкова
Як виглядають діти Узелкова і Боржемської

Нагадаємо, В’ячеслав Узелков і Марина Боржемська розлучилися у 2018 році після 22 років шлюбу. Ініціаторкою розлучення стала саме Марина. Жінка зізнається, що багато років страждала від емоційного аб’юзу зі сторони Узелкова і довго терпіла це, адже боксер знав, як на неї натиснути і де зманіпулювати. Після розлучення Боржемська залишила все майно Узелкову, а сама з дітьми поїхала з Києва у своє рідне місто Вінницю, де певний час жила у батьків. Зараз своє особисте життя Марина Боржемська тримає у секреті.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.