Екснаречена Кличка Панеттьєрі розповіла про їхню 9-річну доньку, яка живе з батьком: “Хоче бути як інші”

Колишня наречена Володимира Кличка, американська акторка Гайден Панеттьєрі, дала велике інтерв'ю, в якому розповіла про 9-річну доньку, з якою не проживає разом.

Відомий український боксер Володимир Кличко перебував у стосунках з популярною американською акторкою Гайден Панеттьєрі 9 років. Вони навіть були заручені та до весілля діло не дійшло. У 2014 році у Володимира і Гайден народилася спільна донечка Кайя-Євдокія. Саме момент народження дитини став початком кінця у стосунках зірковою пари. Панеттьєрі стикнулася з післяпологовою депресію, вона не могла справитися з материнством і прийняти той факт, що акторську діяльність на якийсь час потрібно призупинити. Згодом жінка почала зловживати алкоголем і навіть проходила лікування в реабілітаційному центрі. Все закінчилося тим, що у 2018 році Кличко і Панеттьєрі розірвали стосунки, а акторка вирішила, що її доньці буде краще з батьком.

Екснаречена Кличка Панеттьєрі розповіла про їхню 9-річну доньку, яка живе з батьком

Останні роки Володимир Кличко живе зі своєю маленькою донькою в Україні, а американська мама лиш зрідка навідує доньку. Та, незважаючи на це, Гайден багато говорить про дівчинку в медіа. Так, нещодавно вийшло свіже інтерв’ю Гайден Панеттьєрі, де вона багато говорила про свою 9-річну доньку, з якою не живе разом вже понад 5 років.

Так, Гайден розповіла, що Кайя-Євдокія більше вдалася у батька, а ось акторського хисту, чи бажання бути відомою дівчинка не має. За словами акторки, 9-річна Кайя дуже любить плавати і обожнює верхову їзду.

Мене весь час запитують: “Якби вона хотіла стати співачкою чи акторкою, що б ти сказала?”. Я дивлюся на неї, це не її. Вона не любить виступи. Вона вся в конях

, – розповіла Гайден.

Екснаречена Кличка Панеттьєрі розповіла про їхню 9-річну доньку

Крім того, акторка зізналася, що її донька хоче бути такою, як всі, а не публічною, чи відомою.

У цьому відношенні вона дуже схожа на мене. Але вона також трохи більш стримана. Вона дуже незалежна, вона любить займатися своїми справами, любить бути нормальною. Її бажанням, щоб до неї ставилися як до всіх інших дітей з простих сімей

, – розповіла Панеттьєрі.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.