Три великих кохання Оксани Білозір з вчителем, композитором, продюсером: чи вільне серце артистки зараз

Артистка й політикиня Оксана Білозір дала відверте інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому обговорили різні аспекти життя знаменитості. Торкнулися й доволі особистих питань.

Богдан Іваницький

Першим дівочим захопленням Оксани Розумкевич став викладач Богдан Іванович, який грав на баяні. Юнка прийшла до Яворівської школи, а під час уроку музики викладач поцікавився, чи вміє новенька співати.

Оксана Білозір розповіла про три найбільших кохання

Оксана гучно виконала “Степом, степом”. Відтоді виступала під акомпанемент учителя на всіх шкільних заходах. Саме там, у Яворові було відзнято перший кліп майбутньої співачки. Закоханість до вчителя минула, коли дівчина пішла навчатися далі.

Ігор Білозір

По-справжньому Оксана вперше закохалася у майбутнього чоловіка. Батьки дівчини добре сприйняли зятя. Слава призвела Ігоря до зловживання алкоголем. Чоловік не міг відмовити фанатам сходити на каву, хоча зазвичай це пропонували зовсім незнайомі люди.

Оксана Білозір розповіла про три найбільших кохання

Дружина певна, що подібне робилося цілеспрямовано, оскільки чоловік вийшов з-під контролю системи. Оксана довго боролася з поганою звичкою, але згодом опустила руки, забрала сина й пішла. Ігор настільки образився, що більше не хотів спілкуватися з жінкою.

Роман Недзельський

Родина Оксани стороже поставилася до нового обранця доньки. Вважалося, що чоловік має бути один на все життя, а Білозір порушила ці неписані істини. Врешті знаменитість зізналася, що шалено кохала обох своїх чоловіків, але стала ініціаторкою й припинення другого шлюбу.

Оксана Білозір розповіла про три найбільших кохання

На думку зірки, з Романом вони розлучилися, тому що до цього 10 років не жили разом. А подружжя має бути весь час поряд і приймати всі життєві виклики. Це поєднуватиме пару, а не роз’єднуватиме. Білозір не хоче, щоб її діти та онуки брали приклад з їхніх з Недзельським стосунків.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.