Мобілізований Віталій Козловський публічно відповів на слова Кондратюка, який впевнений, що артист “щезнув”

Після мобілізації до лав ЗСУ Віталій Козловський активно ділиться моментами служби з фанатами. Нещодавно співак відповів на слова Ігоря Кондратюка, який вважає, що артист не проходить службу в армії.

Український співак та військовослужбовець Віталій Козловський не оминув відверту заяву свого колишнього продюсера Ігоря Кондратюка. Такий момент став приводом для обговорення на новинних ресурсах і серед шанувальників артиста.

У своєму останньому інтерв’ю Кондратюк висловив свої власні сумніви щодо правдивості військової служби Козловського, посилаючись на те, що судові виплати від співака раптово припинилися у жовтні 2023 року. Він вважає, що це свідчить про відсутність офіційної зарплатні.

“Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ні. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув”, – підкреслив Кондратюк.

Мобілізований Віталій Козловський публічно відповів на слова Кондратюка
Мобілізований Віталій Козловський публічно відповів на слова Кондратюка

Артист відреагував на ці звинувачення, поділившись скріншотом новини про припущення Кондратюка та підписавши знімок нецензурним словом. Таким чином він виразив своє обурення й відповів на сумніви чоловіка.

Мобілізований Віталій Козловський публічно відповів на слова Кондратюка
Мобілізований Віталій Козловський публічно відповів на слова Кондратюка

До речі, Віталій Козловський активно веде свою сторінку в соцмережі та ділиться з фанатами моментами військової служби. Музикант неодноразово розповідав про бажання допомагати українським військовим і виражає вдячність небайдужим людям, які підтримують українську армію.

Нещодавно, артист зізнався своїм прихильникам, що насправді важко поєднувати військову службу та творчу роботу, але він знаходить час і продовжує працювати над новими музичними проектами, аби порадувати свою аудиторію.

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський розповідав, що його перевели до іншої частини, де, на його думку, є більше можливостей для допомоги військовим. Спочатку співак проходив службу на Донеччині у Національній гвардії “Рубіж”, а згодом повідомив про службу в одній з частин Києва.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.