“Вивіз кілька мільйонів євро”: Олег Винник заробив в Україні шалені гроші, на які зараз живе в Німеччині

Андрій Кравчук поділився, що думає про Олега Винника та розповів, чому виконавець вирушив до Німеччини ще на початку повномасштабного вторгнення.

Український шоумен, актор і телеведучий EL Кравчук здивував відвертими розмовами про співака Олега Винника. У своєму інтерв’ю для “Telegraf” він поділився тим, що думає про майбутню кар’єру артистів, які залишили Україну під час російської агресії.

Зокрема, Кравчук відповів на запитання журналіста щодо перспектив виконавців, які обрали покинути країну під час повномасштабного вторгнення. Один із прикладів, наведених у розмові — Олег Винник. Шоумен зізнався, що не вважає за потрібне щось вирішувати у цьому питанні, адже якщо шанувальники дійсно не цікавляться творчістю виконавців, то їхні пісні самостійно зникнуть.

Олег Винник заробив в Україні шалені гроші, на які зараз живе в Німеччині
Олег Винник заробив в Україні шалені гроші, на які зараз живе в Німеччині

Щодо Олега Винника, шоумен зауважив, що ще до війни артист працював і мешкав у Німеччині. Там він мав успішну кар’єру та виступав у театрах. Ймовірно, після початку складної ситуації в країні Винник просто повернувся до того місця, де проживав раніше.

Крім того, Андрій Кравчук пригадав історію, що після завершення виборів Олег Винник отримав декілька мільйонів євро, які пізніше взяв до Європи. Про які саме вибори йдеться – чоловік не уточнив. За його словами, тоді ніхто не переміг, проте кошти були виплачені.

“Скільки Олег заробив на цих виборах, де всі програли. Ніхто там не виграв, але гроші заплатили”, – підкреслив шоумен.

Олег Винник заробив в Україні шалені гроші, на які зараз живе в Німеччині
Олег Винник заробив в Україні шалені гроші, на які зараз живе в Німеччині

До слова, на думку відомого артиста Павла Зіброва, який також згадував про Винника, артисти, що покинули країну на початку війни просто розгубились. Він додав, що будь-які конфлікти потрібно вирішувати після перемоги.

Нагадаємо, що наприкінці 2023 року Олег Винник показався на фото разом з українськими волонтерами у Німеччині, щоб передати гуманітарну допомогу.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.