37-річна ексдружина Остапчука Горняк розповіла, за яких умов стане матір’ю: “Буде няня і хатня робітниця”

37-річна ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася, що мріє вийти заміж та стати мамою. При цьому жінка зазначає, що без сторонньої допомоги виховувати дитину вона не буде.

Христина Горняк – друга дружина відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука. Вони прожили у шлюбі всього 1,5 роки і офіційно розлучилися у жовтні 2022 року.

Зараз серце Христини вільне, та жінка вірить в те, що ще знайте гідного чоловіка, з яким побудує міцну сім’ю і народить дітей. Нещодавно Горняк дала велике інтерв’ю Олені Вишинській, яке вийшло на Ютуб-каналі “OMG, Olena!”.

Там нотаріусиня розповіла про своє життя, плани на майбутнє та амбіції. Христина зізналася, що відчуває певний тиск суспільства через те, що вона у 37 років досі не стала мамою. Та сама жінка запевняє, що мріє відчути радість материнства, але наразі немає підходящого чоловіка, з яким вона могла б створити сім’ю.

Горняк розповіла, чому не змінює прізвище
37-річна ексдружина Остапчука Горняк розповіла, за яких умов стане матір’ю

При цьому Христина підкреслює, що розуміє всю складність материнства. Тому вже зараз знає, що в майбутньому не обійдеться без помічниць по дому і няні для дитини.

Я дуже хочу бути мамою. Але, я з тих мам, що у мене буде няня, буде хатня робітниця. Знаєш для чого?! Не для того, щоб я не проводила час з дитиною, ні. Я буду проводити максимально часу з дитиною. Я не хочу в цей період забувати про себе і про свого чоловіка.

, – зазначила Христина.

37-річна ексдружина Остапчука Горняк розповіла, за яких умов стане матір'ю
37-річна ексдружина Остапчука Горняк розповіла, за яких умов стане матір’ю

Жінка розповіла, що на власні очі бачила сімейні пари, чиї стосунки погіршувалися після народження дитини. Все через те, що жінка всю себе присвячувала дитині, а про себе та чоловіка забувала. Саме тому Христина ще у 20 років вирішила, що не буде всю себе віддавати дитині. Крім того, Горняк зазначила, що не хоче йти в довготривалий декрет, а хоче працювати.

Я сподіваюсь, що у моєму житті все складеться так, щоб я зможу собі дозволити все організувати так, щоб був час на себе та на дитину

, – підкреслила Христина.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.