Де Павло Зібров тримає заначку від дружини та чим не догодив майбутній зять: “Кожному чоловіку треба мати”

Павло Зібров любить розповісти щось цікавеньке журналістам. Цього разу приголомшив зізнаннями, що приховує гроші від дружини та чим не влаштовує обранець доньки Діани.

Народний артист України Павло Зібров отримує пенсію 7500 гривень, та через це не переймається. Чоловік вважає себе доволі заможним, адже має гарний будинок, машину, достаток від улюбленої роботи. А головне – міцний родинний тил – дружину Марину та доньку Діану.

Та навіть у цій суцільній ідилії можна знайти дещо цікавеньке. Як розповів співак “Люкс ФМ”, час від часу він робить заначки. Зазвичай вони з Мариною не сваряться. Якщо виникають непорозуміння, Павло намагається не вступати у чвари з благовірною, а переводити все в площину гумору. То так і заведено, що підколюють один іншого, розповідають веселі анекдоти.

Павло Зібров ховає гроші від Марини

Зазвичай фінансами у родині розпоряджається Марина. Нічого поганого, щоб бути підкаблучником у мудрої жінки, Зібров не вбачає. Та все ж, як справжній чоловік, не може стриматися:

“Заначку кожному чоловіку треба мати, щоби потім цю заначку витрачати на свою улюблену кохану, на дружину, на дитину”.

За словами Павла Миколайовича нічого поганого немає, якщо в голови родини десь під подушкою прихована якась тисяча доларів. Якщо є необхідність робити великі покупки, обговорюють гуртом. А відкладені кошти все одно врешті йдуть на подарунки близьким людям.

Павло Зібров ховає гроші від Марини

Доньці 66-річного артиста вже 26 років. Діана збиралася побратися зі своїм хлопцем, та на заваді стала війна. Тож відклали церемонію до мирних часів. Тато дівчини прийняв потенційного зятя з розпростертими обіймами. Марина теж схвалила доньчин вибір. Та все ж у Зіброва є певні претензії до молодика: він абсолютно не вживає алкоголю:

“Він не п’є, і це погано. Випити нема з ким. Марина не п’є, Діана не п’є, він не п’є, якось скучно…”

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.