Тімур Мірошниченко прокоментував бюджет, який витратили на Нацвідбір і озвучив свій гонорар: “185 гривень”

Тімур Мірошниченко прокоментував витрачені 11 мільйонів гривень з держбюджету на проведення Нацвідбору на Євробачення. Ведучий запевнив, що така витрата була обов'язковою.

На днях відбувся фінал Національного відбору на Євробачення-2024, де стало відомо, що Україну в цьому році на співочому конкурсі будуть представляти Аlyona Аlyona та Jerry Heil. Цікаво, що в цьому році за  Нацвідбором слідкували мільйони телеглядачів, а в голосуванні брали участь в 10 разів більше українців, ніж минулого року. Та нещодавно стало відомо, що на Нацвідбір Євробачення було витрачено 11 мільйонів гривень з держбюджету, що дуже занепокоїло українців. Люди вважають, що було б доцільніше витратити  ці кошти на армію.

Аlyona Аlyona та Jerry Heil сиали переможниця Нацвідбору
Аlyona Аlyona та Jerry Heil сиали переможниця Нацвідбору

Тімур Мірошниченко, який 19 років являється є “голосом” Євробачення прокоментував бюджет, який витратили на Нацвідбір у ефірі Ранок.LIVE.  Ведучий зазначив, що важливо підтримувати культуру України та представляти її на міжнародному рівні, незважаючи ні на що. Крім того, Тімур додав, що українці часто поводять себе не логічно: дивуються, що люди дивляться російські серіали, а потім дивуються, що виділяються кошти з держбюджету на українське кіно та телебачення.

Культура та представлення України на міжнародній арені – це обов’язкове!

, – зазначив Тімур.

Мірошниченко прокоментував бюджет, який витратили на Нацвідбір і озвучив свій гонорар
Мірошниченко прокоментував бюджет, який витратили на Нацвідбір і озвучив свій гонорар

Також чоловік зазначив, що сам він не отримав гонорар за те, що в цьому році вів Нацвідбір. Мірошниченко зазначив, що вже багато років являється ведучим Євробачення і в контракті у нього прописані мізерні кошти саме за ведення Нацвідбору.

У мене в контракті було прописано, здається, 185 гривень

, – зазначив ведучий.

Своє інтерв’ю Тімур Мірошниченко завершив тим, що побажав успіху переможницям Нацвідбору Аlyona Аlyona та Jerry Heil. Нагадаємо, Євробачення у цьому році буде проводитися у Швеції вже у травні.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!