Олена Кравець зізналась, що не збирається повертатись в “95 квартал” та пояснила чому: “Вже цього хотілося”

Олена Кравець пояснила причину свого виходу з проєкту "Квартал 95". Відома акторка надала інтерв'ю, в якому розповіла, що не планує повертатися до відомої команди.

Українська акторка та телеведуча Олена Кравець, яка здобула велику популярність у гумористичному шоу “Вечірній Квартал”, розповіла, що не планує туди повертатися. Про це знаменитість сказала у своєму недавньому інтерв’ю для YouTube-каналу “Наодинці”.

“Паузи вже немає, я пішла”, – поділилась жінка.

Олена Кравець зізналась, що не збирається повертатись в 95 квартал
Олена Кравець зізналась, що не збирається повертатись в 95 квартал

У розмові з журналістом акторка зазначила, що своє рішення піти з команди “Квартал 95” вона прийняла, аби розвиватись самостійно. За словами Олени Кравець, коли вона почала працювати у проєкті “Тихий вечір”, то розуміла, що поєднувати знімання у двох місцях не може. Тоді зірка задумалась про свій власний творчий шлях і обрала самостійну дорогу та турботу про здоров’я.

“Мене тягнуло на самостійну дорогу, на якусь таку, яку я сама собі прокладаю”, – зізналась Кравець.

Олена Кравець зізналась, що не збирається повертатись в 95 квартал
Олена Кравець зізналась, що не збирається повертатись в 95 квартал

Знаменитість підкреслила, що колектив з розумінням поставився до її вибору покинути студію. Вона з вдячністю згадала про те, як актори відреагували на це рішення і додала, що вони підтримують зв’язок, але спілкуються нечасто. Також жінка зауважила, що після того, як покинула команду вже понад рік є офіційно безробітною.

Нагадаємо, що одна з найпопулярніших українських зірок – Олена Кравець, яка працювала у відомому колективі близько 25 років, пішла з команди “Квартал 95” у 2022 році. Тоді ж вона зауважила, що ніяких конфліктних причин цієї відставки немає, а йде, щоб приділити більше часу своєму здоров’ю і загалом собі.

До слова, коли Олена Кравець покинула студію на її місце нікого не шукали протягом року. Проте наприкінці 2023 року стало відомо, що до команди приєдналась акторка “Жіночого кварталу” – Ірина Гатун.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.