47-річна Олена Кравець розповіла про труднощі виховання 7-річних двійнят: “Народила їх трохи запізно”

Зірка "Кварталу" Олена Кравець вдруге стала мамою у 39 років, у неї народилися двійнята. Акторка зізнається, що у зрілому віці важче виховувати маленьких дітей.

Олена Кравець змогла не лише побудувати приголомшливу кар’єру на телебаченні, а й побудувати міцну сім’ю. Зі своїм чоловіком Сергієм Олена у стосунках  ще зі студентських років. Вони мають трьох спільних дітей: дорослу доньку Марію і 7-річних двійнят Катю і Ваню.

Чоловік Олени Кравець їде в Херсон
Як виглядає чоловік Олени Кравець

Олена Кравець вдруге стала мамою в досить зрілому віці – у 39 років. Лише після народження двійнят акторка в інтерв’ю зізналася, що її шлях до материнства був дуже складним. Так, Олена протягом кількох років намагалася вдруге стати мамою. Жінка могла завагітніти, та кожна вагітність закінчувалась викиднем. Для Кравець той період був дуже складним, вона навіть довгий час працювала з психотерапевтом. Та все ж, жінці вдалося завагітніти і народити вдруге. У віці 39 років у акторки народилися двійнята Катя і Ваня.

Сергій Кравець повідомив, що їде на Херсонщину
47-річна Олена Кравець розповіла про труднощі виховання 7-річних двійнят

Нещодавно в інтерв’ю ТСН Олена Кравець розповіла про труднощі, з якими вона зіткнулася, виховуючи дітей. Акторка зізналася, що у зрілому віці набагато важче виховувати малих дітей, ніж в молоді роки.

Як на мене, я кажу за себе, а не за всіх жінок, я народила їх трохи запізно, в 39 років.

, – сказала Олена.

За словами Кравець, довгий час її діти потребували дуже багато уваги до себе і Олені було важко поєднувати материнство, побут та роботу. Та зараз, коли Каті і Вані вже 7 років, вони стають все більш самостійними, а сама Олена привчає їх до того, що вони самі можуть організовувати своє дозвілля.

Нагадаємо, Олена Кравець також має дорослу доньку Марію. Дівчині наразі 20 років і вона являється студенткою Київського ВНЗ, де вивчає маркетинг та рекламу. А нещодавно Олена Кравець разом з Машею почали знімати власне шоу на Ютуб, де обговорюють різні життєві історії.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.