Продюсер Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості реперки Alyona Alyona: “Це скандали, чутки”

Ігор Кондратюк надав інтерв'ю та висловив свою думку щодо критики в адресу виконавиці alyona alyona. Продюсер розповів, що думає про її співпрацю з російським реп-гуртом "Каста".

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк висловився щодо обурення в сторону реперки alyona alyona, яка разом зі співачкою Jerry Heil представлятиме Україну на “Євробаченні-2024”. Свою думку музичний експерт виразив у інтерв’ю Radio UA Chicago.

Зазначимо, alyona alyona попала під хвилю критики після спільної роботи з російським музичним гуртом. Тоді виконавиця визнала, що ця співпраця була помилкою. Крім того, публіка пригадала фотосеcію, на якій вона позувала без одягу з прапором України. Зазначимо, що реакція шанувальників дівчини на це фото була різною.

Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona
Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona

Пізніше цю світлину було видалено з блогу зірки, і підписники припустили, що вона вирішила прибрати її через хейт, але представники виконавиці розвіяли цю здогадку. Вони зазначили, що фото було видалено з Instagram через скарги користувачів.

За словами Ігоря Кондратюка, цьогорічна учасниця пісенного конкурсу не зробила нічого поганого, адже не вважає, що фотосесія співачки є протизаконною.

“Альона її повторила, потім тут же видалила, зрозумівши що це ідіотський спосіб привернути до себе увагу”, – поділився продюсер.

Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona
Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona

Щодо співпраці з “Кастою”, він зауважив, виконавиця була впевнена, що гурт не підтримує війну та окупацію Криму, і сам запис пісні відбувався на території України.

“Альона стверджувала, що вони не підтримували війну й окупацію Криму”, – сказав Кондратюк.

Щодо виступу у Швеції, музичний експерт впевнений, що наші дівчата потраплять у п’ятірку найкращих на цьогорічному конкурсі “Євробачення”.

Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona
Ігор Кондратюк зізнався, як ставиться до творчості Alyona Alyona

Нагадаємо, що в національному відборі на відомий пісенний конкурс alyona alyona та Jerry Heil здобули найбільше голосів від українців.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.