Маша Полякова зізналася, чи складно бути донькою Олі Полякової: “Маєш бути або кращою, або тебе не має бути”

18-річна донька Олі Полякової Маша дала велике інтерв'ю, в якому зізналася, з якими труднощами вона стикається, маючи зіркову матусю. Дівчина зізнається, що бути донькою відомої артистки – не просто.

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина відома публіці не менше за свою зіркову маму, адже з дитинства прагне до медійності і популярності. Маша активно веде соціальні мережі, має власний рок-гурт та здобуває освіту музиканта, адже хоче стати відомою артисткою.

Маша Полякова з'їхала від батьків
Маша Полякова зізналася, чи складно бути донькою Олі Полякової

Нещодавно Маша Полякова дала велике інтерв’ю програмі “33 запитання від Люкс ФМ”, де розповіла багато чого цікавого про себе. Зокрема дівчина розповіла про своє особисте життя, сім’ю, заробітки, а також стосунки з мамою та в цілому з сім’єю. Маша Полякова зізнається, що бути донькою відомої особистості не просто, адже всі за тобою пильнують і дуже прискіпливо ставляться.

Це прискіпливе ставлення до тебе. Ти маєш бути або кращою, або тебе взагалі не має бути. В тебе має бути ідеальна фігура, в тебе має бути ідеальна зовнішність, в тебе має бути кращий голос. Це доволі складно, коли людині 38 років, а тобі 18 і ти ще фізично не можеш досягти того рівня, якого досягла вона, тому що в неї набагато більше років було.

, – зізналася Маша Полякова.

Маша Полякова зізналася, чи складно бути донькою Олі Полякової
Маша Полякова зізналася, чи складно бути донькою Олі Полякової

Варто відзначити, що Машу дійсно часто хейтять в Мережі. Фоловерам не подобається зовнішність дівчини, її фігура, поведінка та її вокальні здібності. Негативні коментарі на ці теми користувачі Мережі часто пишуть під фото та відео Маші. Та сама Марія не реагує на хейт у свій бік і спокійно до цього відноситься. А ось Оля Полякова постійно заступається за свою доньку і навіть може відповідати хейтерам, які пишуть негатив про її доньку. Співачка запевняє, що впевнена у тому, що Машу чекає яскраве майбутнє і вона багато чого досягне у своєму житті.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.