33-річний самотній Макс Барських зробив зізнання щодо особистого життя: “Мені здавалося, що це кохання”

Ми звикли бачити Макса Барських завжди на самоті. Але ж не міг артист, не переживши стану закоханості, писати такі ліричні пісні! То хто ж заполонив серце українського романтика?

В інтерв’ю Олексію Суханову Макс Барських, зокрема, розповів про кохання у своєму житті. Співак випустив 5 альбомів про любов, але зустріти таке почуття, щоб не міг і дихати, йому не довелося.

Іноді здавалося – ось воно, прийшло те саме почуття, але згодом з’ясовувалося – ні, не те. Це швидше були закоханості. У свої 33 роки Макс очікує на почуття, яке буде всупереч усьому: щоб кохати лише за те, що ця людина існує.

Чи реальне кохання Макса Барського

Щодо нерозділеного кохання Барських зазначив наступне, заглибившись у дитячі спогади. Миколка був третьою дитиною. Старші брат із сестрою дружини між собою, а на нього практично не зважали. Батьки теж були зайняті своїми проблемами.

Відтоді у нього сформувалася звичка довго не страждати. Якщо Макс бачить, що уподобана людина не відповідає йому взаємністю, то переживатиме через це хіба що кілька днів, максимум, тиждень.

Чи реальне кохання Макса Барського

Раніше співак міг закохатися. Тепер подібне практично неможливе. Чоловік мріє про ідеальні стосунки, хоча розуміє, що подібне в реальному житті неможливо. Тож воліє зважити на вагах позитивні та негативні риси людини.

Макс ладен змиритися з негативом, якщо буде певен, що надалі перетворить його у позитив. Лише зраду, навіть емоційну, артист вибачити не здатен. Щоправда, Барських визнає, що фізична зрада зазвичай відбувається через якусь причину.

Тому слід проаналізувати, чому таке сталося. Можливо, й сам у дечому винен. Траплялося, що чоловік вибачав зраду, та коли подібне повторювалося, цього вже винести не міг.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.