Оля Полякова розповіла про конфлікти з 11-річною донькою, яку віддала в школу-інтернат: “Я погана мама”

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що має натягнуті стосунки з 11-річною донькою. Дівчинка ображена на зіркову маму, через те, що та її відправила у школу-інтернат.

Оля Полякова не лише відома українська артистка, а й мама двох доньок. Старшій доньці співачки Маші 18 років. Наразі вона живе в Україні та вже восени збирається їхати в США на навчання в одному з найпрестижніших університетів світу – у Берклі. Маша – досить медійна особистість. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, співає у музичному гурті і часто з’являється на світських заходах.

Якщо старша донька донька Полякової прагне популярності, то молодша – навпаки. 11-річна Аліса терпіти не може, коли її зіркова мама знімає на камеру і показує її в Мережі.

Як виглядає молодша донька Олі Полякової
Як виглядає молодша донька Олі Полякової

Зараз Аліса живе і навчається у Лондоні. Дівчинка перебуває у так званій школі-інтернаті. Оля Полякова з чоловіком вирішили відправити молодшу доньку у Британію, після початку повномасштабної війни в Україні. Все, заради безпеки дівчинки. Та сама Полякова зізнається, що Аліса ніяк там не може адаптуватися і мріє повернутися додому.

Нещодавно Оля Полякова дала інтерв’ю виданню OBOZ.UA, де зізналася, що її 11-річна донька звинувачує у тому, що та “здала її в інтернат”.

Вона вже з’їла нам мізки!

, – зізналася Оля.

Також співачка заявила, що більше не має сил чути від рідної доньки те, що вона погана мама. Тому вона вирішила, що Аліса завершить ций навчальний рік у Лондоні і повернеться в Україну.

Кожен день звинувачення, що я погана мама, віддала дитину в дитячий будинок. Треба забирати, бо я вже просто не витримую.

, – розповіла Полякова.

Оля Полякова розсмішила публіку чудернацькими танцями з доньками на тлі ялинки
Оля Полякова розповіла про конфлікти з донькою, яку віддала в школу-інтернат

До слова, раніше Полякова розповідала, що для того аби Алісі було легше жити у Лондоні, вони навіть туди відправили її бабусю. Так, дівчинка з понеділка по п’ятницю жила і навчалася в школі, а на вихідні їздила до бабусі, яка жила неподалік на орендованій квартирі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.