Дружина Віталія Білоножка поділилась, як живе без коханого чоловіка: “Не розумію, що його немає”

Дружина Віталія Білоножка, Світлана, поділилась, як живе після втрати коханого. Співачка розповіла про причину смерті відомого чоловіка та про те, чому його госпіталізували до лікарні.

Співачка та дружина народного артиста України Віталія Білоножка, Світлана, поділилась, як живе після болісної втрати коханого. Про причину смерті чоловіка вона розповіла в інтерв’ю Соломії Вітвіцькій.

Відомий виконавець пішов з життя 9 січня 2024 року. За словами Світлани Білоножко, її чоловік хворів на цукровий діабет, який забрав його життя. Крім того, через повномасштабну російську агресію Віталій переживав часті стреси.

“Цукровий діабет у нього був уже давно. А ще він весь час був на стресі”, – поділилась Світлана.

Дружина Віталія Білоножка поділилась, як живе без коханого чоловіка
Дружина Віталія Білоножка поділилась, як живе без коханого чоловіка

Коли артист поскаржився на погане самопочуття, його госпіталізували до лікарні, де надали допомогу. Світлана Білоножко розповіла, що, здавалося, все буде добре, адже лікарі “начебто підправили здоров’я”. Проте на ранок зателефонували її синові й повідомили про сумну звістку – серце Віталія зупинилось.

“На ранок зателефонували синові та сказали, що помер”, – зазначила жінка.

Також дружина народного артиста зізналась, що важко переживає цю втрату. Для родини це справжня трагедія, а сама жінка досі не може повірити, що чоловіка більше немає. Вона додала, що Віталій часто приходить до неї в снах. Коли жінка прокидається, то здається, що коханий поруч з нею.

“Я не розумію, що його немає”, – поділилась співачка.

Дружина Віталія Білоножка поділилась, як живе без коханого чоловіка
Дружина Віталія Білоножка поділилась, як живе без коханого чоловіка

До слова, раніше Світлана розповідала, чому Віталій Білоножко останні кілька років уникав публічного життя. Зі слів дружини виконавця, причиною було погане самопочуття, адже не хотів, щоб публіка бачила його втомленим.

“Він не хотів, щоб його бачили трохи втомленим, що він відчуває біль, що не все гаразд. Він хотів вилікуватися”, – згадує Світлана Білоножко.

Популярне

Схожі статті

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.