Дочка Олени Кравець розповіла, чому покинула університет після першого року навчання: “Тоді я напружилася”

Донька Кравець поділилась, чому після першого року навчання вирішила покинути університет. Молода зірка розповіла, чим сьогодні займається.

Блогерка та донька української акторки Олени Кравець, Марія, вперше розповіла, чому вирішила покинути навчання в одному зі столичних університетів. 20-річна дівчина нерідко ділиться моментами свого життя та регулярно радує аудиторію в Instagram.

Недавно юна зірка зізналась, що покинула університет, провчившись один рік. Вона пояснила, що їй не подобалась вибрана професія та загалом методика навчання. Сьогодні Марія виконує роботу, яка їй дійсно до душі.

Навчалась 20-річна дочка знаменитості на факультеті “Реклама та зв’язки з громадськістю”. За програмою навчання, спочатку учні зосереджуються на журналістиці, а потім переходять до програми піару. Однак саме це Марії не підійшло.

“Три роки буде просто журналістика, а потім десь з третього-четвертого курсу почнеться піар. Тоді я напружилася”, – розповіла дівчина.

Згодом Марія усвідомила, що обрана професія не до вподоби, тому змінила напрямок і пройшла кілька курсів з PR і SMM. Проте вирішила на цьому не зупинятися і знайшла себе в організаторській діяльності. За словами Марії, їй подобається контролювати робочий процес та займатися організацією проектів. Вона додала, що вміння увібрала від знаменитого батька.

Дочка Олени Кравець розповіла, чому покинула університет
Дочка Олени Кравець розповіла, чому покинула університет

До слова, дівчина спільно з зірковою матір’ю створили проект “Вдома поговоримо”, під час якого мати з донькою розмовляють на особисті теми, про які не наважувались говорити раніше. Окрім того, родички детально діляться власними стосунками між мамою та донькою.

Нагадаємо, нещодавно Марія Кравець опублікувала нові світлини зі своїм хлопцем. На романтичних фото, які були зроблені в честь дня народження бойфренда, закохані ніжно обіймаються.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.