Наталія Сумська розповіла про свої стосунки з сином-актором від Хостікоєва: “Це притаманно нашій сім’ї”

Українська акторка Наталія Сумська дала велике інтерв'ю, в якому розповіла про те, як їй живеться в умовах війни, про роботу у театрі, а також про стосунки з сином В'ячеславом.

Наталія Сумська – відома українська акторка театру та кіно, яка сяє на українській сцені вже понад 40 років. Наталія із тих знаменитостей, хто не любить говорити про особисте життя на публіку та рідко дає інтерв’ю на цю тему. Відомо, що Сумська була заміжня двічі. Вперше жінка вийшла заміж за кінооператора Ігоря Мамаєва, якому народила доньку Дарину. Та цей шлюб був недовгим. Вдруге Наталія Сумська вийшла заміж за актора Анатолія Хостікова, з яким вона щаслива в шлюбі вже понад 20 років. Від другого шлюбу Наталія має сина В’ячеслава, який пішов стопами батьків і також став актором.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв

Зараз В’ячеславу Хостікоєву 27 років. Він досить відомий актор театру та кіно, а також займається дубляжем фільмів. Серед найвідоміших ролей хлопця – ролі у серіалах “Папаньки”, На лінії життя”, а також у фільмі “Скадене весілля 3”.

Як виглядає зараз дорослий син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва
Як виглядає зараз дорослий син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва

Нещодавно Наталія Сумська дала велике інтерв’ю OBOZ.UA, де розповіла про стосунки з сином. Так, Наталія запевнила, що вони дуже близькі. Вони разом грають у багатьох театральних виставах, зокрема в “Кайдашевій сім’ї”, “Конотопській відьмі” та інших. Та бачаться Наталія і В’ячеслав не лише на роботі. За словами акторки, вони обожнюють збиратися вдома і годинами обговорювати, як глядачі сприйняли їхню нову виставу.

Мене тішать такі миті: згадуємо, жартуємо, спілкуємося, пародіюємо.

, – розповіла Наталія.

Також жінка додала, що її син має дуже рідкий комедійний талан і влаштовує цілі концерти вдома.

Слава – жартівник, це в нього від природи, ще з юності. Цілі концерти нам влаштовує. Молодчина!

, – поділилася Сумська.

Варто відзначити, що зі старшою донькою Дариною у Наталії Сумської не такі близькі стосунки. Даша не змогла реалізувати себе у житті, тому досі, у 40 років, живе за рахунок мами-акторки.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.