Оля Полякова розповіла, чи фінансує музичну кар’єру своєї 18-річної доньки: “Це дуже дорогий бізнес”

Українська співачка Оля Полякова вперше розповіла, чи докладає зусиль для того, аби її старша донька Марія потрапила в український шоу-бізнес.

Оля Полякова – не лише відома українська співачка, а й мама двох доньок: 12-річної Аліси і 18-річної Маші. Поки молодша донька Полякової ще навчається у школі, 18-річна Маша вже розвиває свою музичну кар’єру. Так, дівчина створила свій власний гурт “ШВИ” ще у 2021 році. Дівчина пише тексти пісень, музику, а також являється солісткою.

Маша Полякова натякнула шанувальникам, що вже почала готуватись до весілля з хлопцем
Оля Полякова розповіла, чи фінансує музичну кар’єру своєї 18-річної доньки

І хоча гурт Маші Полякової ще не є широко відомим, та вони вже дають свої перші концерти і випускають пісні. Чи фінансує Оля Полякова музичну кар’єру своєї доньки? Про це співачка розповіла в програмі “Люкс ФМ”.

Так, Полякова запевнила, що не варто думати, що музична кар’єра на початку шляху – це дорого.

Доки я так думала, доти мій чоловік ставав біднішим.

, – зізналася Полякова.

За словами співачки, шоу-бізнес стає дорогим, коли ти вже досить розкручена зірка і маєш утримувати команду, музикантів, думати за концертне вбрання, кліпи та інше. Зараз Полякова не фінансує музичну кар’єру доньки та вона не виключає те, що в майбутньому може їй допомогти грішми.

Як залетить у неї щось в Тік Тоk хоча б на 10 млн переглядів от тоді мама вже подумає, чи допомагати донечці.

, – сказала Полякова.

Оля Полякова розповіла, чи фінансує музичну кар'єру своєї 18-річної доньки
Оля Полякова розповіла, чи фінансує музичну кар’єру своєї 18-річної доньки

Варто відзначити, що наразі публіка більше критикує Машу Полякову, ніж її хвалить. Під відео з виступу дівчини більше хейту, ніж компліментів. Так, коментатори пишуть, що Маша не має голосу, а її пісні безсенсовні. Та дівчину не зупиняють хейтерські коментарі, Маша продовжує писати музику і співати на камеру.

Нагадаємо, Маша Полякова покинула навчання в престижному лондонському університеті вже після першого курсу і повернулася в Україну. У Києві дівчина вступила у філармонію, а вже в наступному навчальному році Маша їде в США, де буде навчатися у престижному університеті Берклі, де вивчатиме музику.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.