Травесті-діва Монро змінила паспорт і зважилася на кардинальний крок: “Жінкою не народжуються, нею стають”

Травесті-діва Монро відома своєю епатажною поведінкою та нестандартними заявами. Схоже, тепер блогерка вирішила перестрибнути сама себе, зробивши сенсаційні зізнання.

Монро, на відміну від багатьох трансгендерних людей, ніколи не приховувала своєї орієнтації. Блогерка вирішила, що настав час завершити перехід з однієї статі в іншу остаточно. Вже встигла змінити паспортні дані, а тепер збирається зробити  операцію зі зміни статі.

Деталі процедури українська знаменитість сповістила в подкасті “Ночі Дівочі“. Монро завжди позиціювала себе як травесті, але часи змінюються, і вона вирішила стати трансжінкою.

Монро змінила прізвище, але не зупинилася на досягнутому

Нині відбувається процес переходу з одного стану в інший. Зірка зізналася, що це дуже складно і влітає у велику копієчку. Одними гормонами, щоб наблизитися до омріяної статі, обійтися неможливо.

Звісно, певні зміни у зовнішньому образі відбудуться від приймання препаратів, але не на 100%. Нині Монро 46 років. По досягненні 45-річного віку знаменитість замінила пластикову картку ID, тож заразом змінила й прізвище.

Монро змінила прізвище, але не зупинилася на досягнутому

Тепер вона вже справжня Монро за паспортом. Подібна зміна документа надала трансгендерній жінці чималої впевненості. Отже, прізвище Монро. А що з ім’ям? Поки що паспорт залишився чоловічий, пролунала відповідь. Тож виходить, що Монро так і залишилася Олександром Петровичем.

Монро перша з українців зробила зізнання у власній трансгендерності. Зробила це ще в минулому сторіччі – у 1999 році. Спочатку працювала ведучою, потім співала з гуртом таких же нестандартних артистів, як і сама. Врешті написала книгу “Добре, що я не баба”.

Вищу освіту Монро отримала пізненько – у 2000 році закінчила університет Шевченка. Восени 2023-го поступила вчитися у магістратуру, щоб стати спеціалісткою з психології. Нині Монро веде власний Ютуб-канал, називаючи себе блогеркою.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.