Олексій Суханов зізнався, хто втамовує його смуток і є справжньою розрадою: “Подарунок Бога”

Олексій Суханов розповів, хто найбільше приносить йому радість у складний час. Також телеведучий зізнався, як реагує на повідомлення від недругів.

Український телеведучий та журналіст Олексій Суханов надав ексклюзивне інтерв’ю для сайту 1+1. Знаменитість розповів, хто сьогодні приносить йому радість та є розрадою в непростий час через повномасштабне вторгнення.

Нещодавно відомий телеведучий поділився деталями свого життя з глядачами та зізнався, що справжньою розрадою, яка приносить йому любов і знімає смуток через погані новини, є його чотирилапий друг — песик на прізвисько Арчі. За словами Олексія, домашні улюбленці схожі до дітей, за яких потрібно відповідати. Він зауважив, що завдяки їхній любові не можна відчувати себе самотнім.

“Це неймовірне створіння та справжній подарунок Бога”, – сказав Олексій Суханов.

Олексій Суханов зізнався, хто втамовує його смуток
Олексій Суханов зізнався, хто втамовує його смуток

Також знаменитість зізнався, як реагує на повідомлення, які приходять від росіян. За словами Олексія, не варто витрачати багато часу на це спілкування.

“Я не цяцькаюся. Одразу визначаю напрямок руху”.

Також телеведучий розповів, як підтримує українську армію, зізнавшись, що допомога військовим є його основним завданням. Сьогодні відома особистість економить на власні потреби, розуміючи, що може допомогти українським бійцям. Він додав, що не цілком довіряє всім благодійним фондам, тому віддає перевагу адресній допомозі.

Олексій Суханов зізнався, хто втамовує його смуток
Олексій Суханов зізнався, хто втамовує його смуток

Нагадаємо, що на початку 2021 року Олексій Суханов розповів про те, як взяв під опіку собачку на прізвисько Арчі. Тоді ж він підкреслив, що вона з’явилася ще у 2020 році. Пізніше, під час одного з інтерв’ю, знаменитість зізнався, що не уявляє, як раніше жив без чотирилапого друга, ніжно назвавши його “хвостатим хмаринкою”.

“Це найщасливіший хвостик у світі. І я маю все для цього робити до кінця його життя”, – сказав Олексій.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.