Єдине, що зупиняє від весілля: Наталія Могилевська зізналась, що не хоче виходити заміж за свого бойфренда

Наталія Могилевська поділилась, чому вважає, що розкішне весілля зараз не є важливим. Також знаменитість розповіла, куди спрямовує зайві кошти.

Українська співачка Наталія Могилевська поділилася, що зі своїм коханим не планує відзначати весілля, адже на сьогодні це не актуально. Крім того, вона розповіла, на що саме витрачає зайві кошти.

Так, після оголошення про те, що Наталія Могилевська стала мамою двох дітей, громадськість неабияк зацікавилася її романтичним життям. Пізніше співачка представила свого бойфренда, якого звуть Валентин. Зауважимо, що Могилевська ретельно приховує його від публіки, але впевнена, що він — саме той чоловік, якого вона чекала.

Наталія Могилевська зізналась, що не хоче виходити заміж
Наталія Могилевська зізналась, що не хоче виходити заміж

Раніше Наталія розкрила, що рішення про усиновлення дітей було прийнято спільно з Валентином. За словами зірки, це сталося на початку повномасштабного вторгнення, коли пара часто відвідувала фронт і госпіталі, щоб допомогти постраждалим.

Наталія Могилевська зізналась, що не хоче виходити заміж
Наталія Могилевська зізналась, що не хоче виходити заміж

Нещодавно в ефірі проекту “ТУР Зірками” відома артистка поділилась своєю позицією, вказавши, що на сьогодні вважає неактуальним проведення весілля, оскільки зайві кошти можна використати для допомоги постраждалим від російської агресії та на підтримку українських захисників.

Згодом ведуча шоу поцікавилась у Наталії, чи з’явилося у неї бажання розписатися з коханим Валентином, на що вона загадково відповіла:

“А, можливо, ми вже розписалися?”.

Нагадаємо, що після радісної новини про материнство Наталії Могилевської громадськість реагувала по-різному. Прихильники пораділи за улюблену виконавицю та побажали щастя, але з’явилися й ті, хто запідозрив її в піарі. Зі свого боку співачка відреагувала на критику, підкресливши, що здивована поведінці “обурених” людей, адже протягом двох років старалась зберегти своїх дітей від сторонніх очей.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.