“Нічого не можу вдіяти”: Козловський пригадав, як відреагував його покійний батько на конфлікт з Кондратюком

Віталій Козловський розповів, якою була реакція його покійного батька щодо конфлікту з продюсером. Крім того, співак поділився, що побачив віщий сон.

Український співак, заслужений артист України та військовослужбовець, Віталій Козловський, розповів про те, як його покійний батько відреагував на конфлікт із колишнім продюсером Кондратюком. Про такий момент знаменитість розповів у рамках проекту “Пісня мого життя” на каналі “1+1”.

Недавно відомий артист згадав свого батька та зазначив, що він любив його та був для нього другом. Співак зізнався, що в той час, коли опинився в конфлікті з колишнім наставником, його тато висловив своє занепокоєння щодо долі сина:

“Не можу дивитися на те, як тебе вбивають, я нічого не можу вдіяти”.

Козловський пригадав, як відреагував його покійний батько на конфлікт з Кондратюком
Козловський пригадав, як відреагував його покійний батько на конфлікт з Кондратюком

Також виконавець розповів про сон, який він побачив за півроку до повномасштабного російського вторгнення в Україну. За словами Козловського, йому приснився покійний батько, який звернувся до сина з такими словами:

“Тобі не треба боятися, але тут зараз тобі не треба бути”.

Козловський поділився, що після отримання призову до армії він без вагань долучився до ЗСУ. Прослуживши певний час на Донеччині, Віталій разом зі своїми побратимами опинилися під обстрілами, і тоді він зрозумів, що тато став його ангелом-охоронцем.

“Відправили відправили на Донеччину, коли ми вийшли на позиції, нас обстріляли”.

Козловський пригадав, як відреагував його покійний батько на конфлікт з Кондратюком
Козловський пригадав, як відреагував його покійний батько на конфлікт з Кондратюком

Варто нагадати, що конфлікт між Ігорем Кондратюком і Віталієм Козловським розпочався через порушення умов щодо авторських прав. Раніше відомий співак зазначив, що колишній наставник зажадав від нього 300 тисяч доларів.

До слова, згодом після мобілізації Козловського, Кондратюк заявив, що не планує пробачати боргів. Пізніше продюсер висловив побажання, щоб колишній підопічний повернувся з перемогою.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?