Оля Цибульська щось знає: кума Дзідзьо натякнула, що Полтавська – не остання дружина Володимира Остапчука

Ольга Цибульська відверто прокоментувала романтичне життя Володимира Остапчука. Крім того, співачка поділилася своїми думками про дружину ведучого.

Українська співачка Ольга Цибульська відкрито поділилася своїми думками щодо романтичного життя телеведучого Володимира Остапчука. У студії “Нашого радіо” знаменитість висловилась про дружину шоумена, блогерку та бізнес-леді Катерину Полтавську.

В ефірі виконавиця відповіла на кілька запитань від ведучого, зокрема було питання, яке стосувалося життя її відомих колег, а саме – як звуть їхніх коханих. Так, Цибульська не змогла відповісти на питання щодо імені коханої Володимира Остапчука, оскільки не змогла пригадати. Вона зауважила, що романтичні відносини ведучого часто зазнають змін.

 “У нього так часто змінюється хтось у гаремі, що я не встигаю”, – з усмішкою відповіла Цибульська.

Оля Цибульська натякнула, що Полтавська – не остання дружина Остапчука
Оля Цибульська натякнула, що Полтавська – не остання дружина Остапчука

Проте Ольга вирішила не залишати це питання без відповіді та доповнила:

“Якась молода, красива і наївна дівчинка”.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук є чоловіком Катерини Полтавської. Для нього цей шлюб став третім. Відомо, що знаменитість виховує двох дітей від першого офіційного союзу з Оленою Войченко. Разом колишнє подружжя прожило 13 років.

У 2020 році шоумен одружився з Христиною Горняк, але у 2022 році експара вирішила припинити стосунки. Тоді ж в мережі почали поширюватися здогадки про можливе нове кохання Володимира, і вони виявилися вірними. Вже у 2022 році чоловік підтвердив стосунки з Катериною Полтавською, а у 2023 році закохані натякнули на можливий шлюб.

Оля Цибульська натякнула, що Полтавська – не остання дружина Остапчука
Оля Цибульська натякнула, що Полтавська – не остання дружина Остапчука

До слова, нещодавно телеведучий публічно привітав свою молоду обраницю з важливою подією, але вирішив не уточнити, що саме відома пара відзначала. Прихильники знаменитості висловили припущення, що, можливо, це була річниця їхнього шлюбу.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.