Віталька більше не шукає кохану: Гарік Бірча таємно одружився і вперше став батьком. Хто народився в актора?

Відомий український актор Гарік Бірча поділився, що вперше став батьком. Про це він розповів у проекті "Ближче до зірок", де на його руці помітили обручку.

Український актор та військовослужбовець Гарік Бірча, відомий завдяки ролі у серіалі “Віталька”, поділився своєю найбільшою радістю – він вперше став татом. Про цю зворушливу новину чоловік розповів у проекті “Ближче до зірок”.

Відомо, що на початку повномасштабного вторгнення знаменитість вирішив приєднатися до ЗСУ, щоб захищати нашу Батьківщину від окупантів. Нещодавно відпустка захисника випадково збіглася зі зйомками відомого проекту, у якому він взяв участь та розкрив момент з особистого життя.

Гарік Бірча таємно одружився і вперше став батьком
Гарік Бірча таємно одружився і вперше став батьком

У своєму інтерв’ю Гарік Бірча зізнався, що, повертаючись додому, зустрівся зі своєю маленькою донькою, яка нещодавно святкувала свій другий день народження. Народилась дівчинка до початку повномасштабної російської агресії. Щодо свого особистого життя актор не розповідає відкрито, але у студії на його руці побачили обручку.

“Сподіваюся, буду довго молодим татусем”, – сказав Бірча.

Нагадаємо, що на сьогодні Гарік Бірча виконує обов’язки головного сержанта в окремому спеціальному батальйоні. Він часто ділиться деталями служби зі своїми шанувальниками. Раніше чоловік поділився, що зараз гумор допомагає йому зняти напругу та покращити емоційний стан.

Гарік Бірча таємно одружився і вперше став батьком
Гарік Бірча таємно одружився і вперше став батьком

Відомий актор неодноразово підкреслював важливість об’єднання українців та підтримки армії. Також він відзначив, що після перемоги планує повернутися на сцену, щоб продовжити акторську кар’єру. Зауважимо, що кожного разу, коли у зірки з’являється можливість відпустки, він відвідує не лише своїх рідних, але й колег на знімальному майданчику.

“Зараз не можна ні про що забувати. Треба допомагати армії”, – наголосив Гарік Бірча.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.