Історія Христини Соловій та Сергія Жадана добігла кінця: співачка розбила сім’ю письменника й зрадила його

Христина Соловій та Сергій Жадан довгий час не підтверджували роман, оскільки чоловік був одруженим. Та коли розлучився з дружиною, співачка його покинула, бо закохалася в іншого.

Романтичні стосунки між Христиною Соловій та Сергієм Жаданом тривали з лютого 2022 року. Знаменитості всіляко просили не втручатися в їхнє особисте життя. Але на сцені й поза її межами завжди були разом, ніжно тримаючись за руки. Тож усе було ясно без зайвих слів.

Врешті співачка вирішила припинити мовчанку й відверто розповіла Маші Єфросиніній про роман зі знаменитістю. Христина розповіла, що 23 лютого, напередодні повномасштабного вторгнення вона прийшла до Жадана на інтерв’ю.

Христина Соловій зрадила Сергія Жадана

Після цього Сергій написав їй, запросивши на побачення й надіславши вірші. Соловій відповіла. Так усе й закрутилося. Широкий загал втямив, що між двома знаменитостями щось відбувається, коли Жадан знявся у кліпі артистки “Юність”. Приховати взаємну симпатію було неможливо. На той момент дівчина перебувала у стосунках, Сергій також був одружений, але це не змогло стримати їх:

“Це був космічний союз. Ми багато зробили разом. Він був завжди мотором і рушійною силою. І взагалі, ці стосунки – і творчі, і особисті – це була його ініціатива”.

За словами зірки, почуття чоловіка були набагато сильнішими, аніж її. Та вона поступово теж закохалася. Коли все закінчилося, знаменитість дуже тяжко переживала розрив. Навіть підсіла на антидепресанти.

Христина Соловій зрадила Сергія Жадана

Але ініціатором розставання стала саме Христина. Вона покохала іншого. Хотіла про це сповістити Сергію за зручних обставин, але Жадан про це дізнався раніше. Дівчині було дуже соромно. Але Соловій запевнила, що вони залишилися в хороших стосунках і не будуть відвертатися при зустрічі.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.