Даша Квіткова розповіла про свою першу серйозну роботу в супермаркеті: “Пропонувала скуштувати майонез”

Квіткова відповіла на кілька запитань від прихильників у своєму Instagram. Блогерка розповіла про свою першу серйозну роботу і пояснила, чому досі самотня.

Українська блогерка, переможниця популярного телешоу “Холостяк-9” та ексдружина Микити Добриніна, Даша Квіткова, поділилася моментами особистого життям у своєму Instagram. Дівчина поспілкувалась з підписниками та відповіла на кілька цікавих питань.

Відома блогерка активно веде свою сторінку в Instagram та регулярно радує прихильників новими дописами. Цього разу вона провела рубрику “запитання-відповідь” у своїх stories, де фанати поцікавилися про початок її кар’єри та першу роботу. У відповідь знаменитість поділилась, що її першою роботою був досвід консультанта “по майонезному бренду”.

Даша Квіткова розповіла про свою першу серйозну роботу

Так, Даша пригадала, як виглядав її робочий день. Вона працювала в супермаркеті, а її обов’язки полягали в тому, щоб пригощати людей майонезом і допомагати у виборі покупок. Вона відмітила, що всі робочі дні проходили на позитивній хвилі.

Крім того, Даша Квіткова відповіла на питання щодо того, чому вона все ще самотня. Дівчина пояснила, що серйозно ставитися до вибору людини, на яку планує витрачати енергію та додала, що хоче бачити поруч з собою людину, яку надихатиме.

Даша Квіткова розповіла про свою першу серйозну роботу

До слова, після розлучення Даші з Микитою Добриніним зацікавленість публіки до їхнього особистого життя особливо зроcла. Колишня пара узаконила свої романтичні стосунки у 2020 році, а у липні в них народився син. Вже через два роки вони вирішили повінчатися.

Згодом Даша повідомила про прийняте рішення розлучитися. Після цього блогерка ще кілька разів наголошувала, що не має наміру повертатися до минулих відносин, адже вважає, що була єдиним ініціатором. Сьогодні колишнє подружжя підтримують зв’язок заради свого маленького сина.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.