“В мене секретики з чоловіком”: Оля Цибульська щиро розповіла про романтику у стосунках з власним чоловіком

У світі шоу-бізнесу і в галузі публічного життя є категорія відвертих зірок, які не соромляться відкрито розповідати про свої особисті стосунки. Однією з таких осіб є відома співачка Оля Цибульська.

Нещодавно вона знову повернулася до цієї теми в інтерв’ю на Люкс FM.

Оля Цибульська про романтику у стосунках

Питання та відповіді

Інтерв’юери почали з питання, що дратує Олю в чоловікові, на що жінка відповіла, що єдине — це його крижаний спокій. “Решта мене збуджує”,- заявила вона. Але головна позитивна риса чоловіка для Олі — його вміння терпляче вислухати її та підтримати, даючи можливість дружині підтвердити правильність її вчинків та намірів.

Журналіст задав також провокативне запитання, чи був у пари інтим в громадському місці. І Оля відповіла ствердно та розповіла давню історію, що сталася з ними у Нью-Йорку в ліфті.

Її попросили пригадати романтичну подію, яку вона ніколи не забуде. Співачка розповіла, що то було за часів коли люди ще писали листи та повідомлення на папері. Тоді чоловік написав власноруч, що якщо вона хоче бути назавжди з ним, то нехай приїздить до нього у Париж. Ще й квитки приклав до листа. І хоча Оля планувала будувати кар’єру в Києві, вона все кинула та полетіла до коханого. До речі, Оля зазначила, що після повернення з поїздки, вона дізналася, що під серцем носить сина.

Показовий момент. Запитали Олю про стосунки зі свекрухою, чи є в них секретики. На це співачка відповіла: “Ні, в мене секретики з чоловіком!”

У своїй останній сповіді Оля Цибульська поділилася не лише згадками з минулих років, але й зазначила, що романтика у відносинах з часом змінюється. Вона поділилася моментами з їхнього повсякденного життя, коли романтика виявляється в простих речах: в спільних прогулянках, вечерях при свічках або навіть у спільному перегляді улюбленого фільму вдома.

“Неймовірна романтика, коли ти більш як 20 років разом — це побути вдвох. Коли нам вдається сходити вдвох в кіно, посидіти разом, то це вже дуже сексі”

Оля Цибульська з чоловіком. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.