“Хочу шукати себе”: Христина Соловій розповіла подробиці розриву зі Святославом Вакарчуком

Молоді виконавці вважають за щастя співпрацювати з легендами української музики, такими як Святослав Вакарчук. Дівчині з провінції 10 років тому випав цей неймовірний шанс.

І Христина Соловій не забарилася ним скористатися: після участі у пісенному конкурсі “Голос країни” вона підписала контракт з Вакарчуком й почала під його керівництвом та протекцією випускати власні пісні, кліпи, давати концерти.

Христина Соловій розповіла про свої непорозуміння з Вакарчуком

Часи до того, коли вона щойно приїхала до Києва, вона згадує не інакше як “Щурячі перегони”:

“Коли я увірвалася до столиці й почала займатися музикою – це були “щурячі перегони” і вони навіть зараз іноді мене поглинають”

Роки співпраці з метром естради були дуже плідними. Дівчина видралась на вершину музичного Олімпу, набралась сил, досвіду і … покинула продюсера. Точніше, закінчився їхній контракт.

Розрив

Про це вона розповіла у нещодавньому інтерв’ю, яке дала Маші Єфросиніній. Виконавиця навіть відкрила, що пішла від Вакарчука “на своїх умовах”. Чи означає це, що за нею залишилось право на пісні та чи було це передбачено контрактом — не відомо. На цю тему вона різко відповіла лише те, що результат розриву її задовольнив і вона просто вважає його справедливим.

Втім, судячи з її слів з боку Святослава це не виглядає справедливим, бо, як каже Соловій:

“Ми спілкувалися востаннє через юристів”

На питання, що ж стало причиною розриву, співачка відповіла, що у якийсь момент вона не захотіла співати у манері “Океану Ельзи” і заявила, що “хоче шукати себе” і це, нібито образило Вакарчука. За її словами він геть закрився та дистанціювався від неї, хоча до цього  між ними була “дуже сильна емоційна близькість”.

Чи поділяє цю версію Святослав Вакарчук — поки що сказати важко, тому що від нього коментарів з цього приводу у ЗМІ не було.

Фактом залишається те, що добрі стосунки між партнерами скінчилися разом із закінченням контракту.

Нагадаємо, що це не переший випадок у шоу-бізнесі, коли після завершення співпраці між співаком та продюсером починається судова тяганина. Достатнього пригадати багаторічні сварки між Кондратюком та Козловським.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.