“Настав мій зоряний час”: двійник Олега Винника зізнався, що зробив для того, щоб бути схожим на співака

Андрій Кравченко розповів, що думає про свою схожість з Олегом Винником. Крім того, артист зізнався, чи намагається бути копією автора хіта "Вовчиця".

Український співак Андрій Кравченко, який став популярнішим після обговорень щодо його схожості з Олегом Винником, недавно поділився, що думає про такі порівняння з відомим виконавцем.

Так, у своєму інтерв’ю для каналу M1, Кравченко поділився тим, що не має наміру стати копією Винника. Зазначимо, що свій музичний шлях Андрій розпочав ще 15 років тому. Артист пояснив, що слухачі почали порівнювати виконавців через схожі тембри голосів.

“Настав мій зоряний час. І очі, і зуби, у мене такі, як і були. Люди добрі, нічого не робив”, – підкреслив співак.

Андрій Кравченко зізнався, що зробив для того, щоб бути схожим на Винника
Андрій Кравченко зізнався, що зробив для того, щоб бути схожим на Винника

Андрій зазначив, що не прагнув великої популярності та грошей, все відбулося поступово, коли настав час. Він також додав, що 90% прибутку від своїх концертів виділяє на підтримку ЗСУ.

Відомо, що Андрій Кравченко є заслуженим артистом естрадного мистецтва України. Сьогодні виконавець проживає та працює у Києві, проте родом з міста Чернігова. Він здобув освіту в школі мистецтв і закінчив Інститут культури. У 2020 році знаменитість потрапив до списку “Топ-100” видатних чоловіків Київщини. Після цього його запрошували на радіо та телебачення, а коли кількість прихильників зросла, почали порівнювати з “повелителем вовчиць” Олегом Винником.

Андрій Кравченко зізнався, що зробив для того, щоб бути схожим на Винника
Андрій Кравченко зізнався, що зробив для того, щоб бути схожим на Винника

Судячи зі слів підписників Андрія, його голос, тембр, стиль виконання та зовнішність справді нагадують їм Олега Винника. Проте більша частина публіки переконана, що виконавець відрізняється від автора хіта “Вовчиця” своєю громадянською позицією та має більш потужний вокал.

Нагадаємо, що нещодавно Кравченко представив новий кліп на пісню “Мадонна”, у якому можна побачити багато українських знаменитостей.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.