Оля Полякова про вплив Ірини Білик на власне життя: вдячна за зустріч з першим коханням і це не Буряковський

Зірки шоу-бізнесу часто знаходяться під мікроскопом громадськості, але рідко замислюються про те, як їхня творчість або життя впливає на інших музикантів або колег у спільній галузі.

Однак історії про такі взаємовідносини часто приховані, або ж з’являються на світло лише за певних обставин. Один із таких епізодів — взаємодія між Олею Поляковою та Іриною Білик.

Ірину Білик, відому українську співачку, можна вважати попереднім поколінням для Олі Полякової. Різниця у віці передбачала для  Білик роль кумира та навіть втілення ідеалу в музичному світі. Таким чином, Ірина стала не лише об’єктом захоплення Олі, а й для багатьох молодих хлопців та дівчат, які відчували натхнення в її музиці та образі.

Поєднала юні серця

Одним із найяскравіших прикладів впливу Ірини Білик на Олю Полякову є її зустріч з партнером, якого Полякова вважає своїм першим коханням. Певним чином, ця зустріч відбулася через музику Білик. В одному з інтерв’ю Оля розповіла, як в 16 років намагаючись отримати автограф кумирки після концерту, вона познайомилась з хлопцем. Він провів її до дому, але забув взяти номер телефону й не дізнався точної адреси. 2 місяці парубок сподівався на випадкову зустріч, але потім прийшов пізно ввечері в Олін двір і увімкнув пісню Білик “Ти мій”. Звичайно, Оля визирнула з вікна на звуки пісні й так вони зустрілися знову.

І хоча перше кохання пройшло й не стало коханням всього життя, Полякова вдячна Ірині за те, що та таким дивним чином вплинула на юну Олю.

Тепер, коли й Ірина, і Оля є зірковими співачками, між ними склалися непогані стосунки. Втім в одній розмові з подругою Машею Єфросиніною в “Дорослих дівчатах” Полякова зневажливо відгукнулась на адресу Білик через те, що нібито у недалекому минулому Ірина розповіла Вадиму Буряковському, що бачила Ольгу у компанії інших чоловіків.

Конфлікт розпочався, але після вибачення Полякової відбулося примирення. Відео цієї події, що сталася за лаштунками “Танців з зірками”, Білик 26 жовтня 2021 року виклала в Інстаграм.

Ірина Білик та Оля Полякова з’ясовують стосунки. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.