Таланти зі світлом в душі: Алан Бадоєв розповів, як він працював із Пугачовою, Барських та Данилко

У світі шоу-бізнесу іноді здається, що блиск і гламур перекривають справжні таланти, які несуть у собі світло й велич душі. Один із таких талантів — Алан Бадоєв.

Поза кадром його творчості схована історія великих імен, з якими він мав нагоду працювати.

Алан Бадоєв успішно співпрацював з багатьма зірками вітчизняного та російського шоу-бізнесу, створюючи неперевершені відеокліпи. Проте після повномасштабного російського вторгнення в Україну він взяв рішучу позицію й відмовився співпрацювати з росіянами, обравши патріотичну проукраїнську позицію.

Нещодавно в інтерв’ю Алан Бадоєв розповів про те, як він працював із такими великими іменами, як Алла Пугачова, Андрій Данилко та Макс Барських. Усіх трьох він об’єднав поняттям “таланти зі світлом в душі”, стверджуючи цим те, що вони надзвичайно талановиті не лише в музичній сфері, а і як особистості.

Світ у душі

За словами Бадоєва, співпраця з Аллою Пугачовою була надзвичайною подією у його житті. Співачка, яка має величезний досвід у галузі мистецтва, не лише вразила його своїм професіоналізмом, а й глибиною своєї душі. Він розповів, що завдяки розмовам оточування про Пугачову у нього було побоювання, що примадонна капризна й вередлива. Але реальність приємно здивувала Алана. Він побачив перед собою профі й приклав максимум зусиль, щоб створити “фінальний кліп Алли Борисівни про її життя та стосунки з донькою” “Приглашение на закат” вищої проби.

Кадри з відеокліпу А.Бадоєва. Скриншот фото з Мережі

Щодо Андрія Данилко, відомого як Вєрка Сердючка, Бадоєв відзначив його безмежну креативність та здатність оточувати себе талановитими людьми.

“Хоч на пів голови, але вище за нього у творчому сенсі”.

Робота з ним завжди була захопливим та непередбачуваним процесом, що приносило величезне задоволення.

Щодо Макса Барського, Бадоєв підкреслив його талант та натхнення, які він вносить у кожен проєкт:

“Немає нічого, щоб він не зміг зробити на прохання режисера під час знімання кліпу”.

До того ж Бадоєву імпонує громадянська проукраїнська позиція Макса, сміливість та щирість, юнацький максималізм.

“Його хотілося захистити”,- сказав Алан і став продюсером співака.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.