“До побачення”: Надія Матвєєва емоційно відповіла на питання стосовно молодшого на 20 років обранця

Надія Матвєєва відмовилась відповідати на питання щодо свого особистого життя. Ведуча захотіла вихопити мікрофон у журналіста і висловила своє обурення.

Українська телеведуча Надія Матвєєва здобула популярність завдяки шоу “Все буде добре” на каналі СТБ, де була ведучою та щодня радувала глядачів корисними порадами та позитивом. Недавно знаменитість відвідала презентацію книги “Цвіти!” Ольги Цибульської, де поспілкувалась з журналістами. Під час розмови Надія емоційно відреагувала на запитання щодо своїх близьких і відмовилась відповідати.

Надія Матвєєва емоційно відповіла на питання стосовно свого обранця
Надія Матвєєва емоційно відповіла на питання стосовно свого обранця

Під час розмови з журналісткою ведучій поставили питання, які стосувалися її сина та молодшого на 20 років коханого чоловіка. Зокрема, журналіст запитала, чи підтримує Матвєєва позицію свого сина, який, судячи з чуток у мережах, мав бажання вступити до ЗСУ. Знаменитість відповіла, що ця інформація є неправдивою, і попросила поставити наступне питання.

Наступним питанням для відомої жінки було про критику в її сторону, яка з’явилася через романтичні стосунки з молодим обранцем. Тоді Надія спробувала забрати мікрофон у журналістки та попрощалася. Проте, вона швидко повернулась і пояснила, що вважає такі питання недоречними, оскільки перед інтерв’ю їй сказали, що будуть обговорюватися лише теми, пов’язані з презентацією книги.

Коментарі під репортажем шоу “ТУР Зірками” свідчать, що багато глядачів були здивовані реакцією Надії на запитання. Проте, прихильники ведучої все ж таки виступили на її захист.

  • “Надя, яка не зріла поведінка”.
  • “Я вважаю такі запитання особистими”.
  • “Розчарувала. Могла б не грубити, а уникнути питання”.
  • “Перед інтерв’ю обговорюються питання, а її обманули”.

Нагадаємо, що 55-річна Надія Матвєєва нерідко зіштовхується з негативом щодо свого особистого життя. Раніше ведуча зізналася, що спочатку ця вікова різниця її турбувала, але врешті-решт вона вирішила довіритись почуттям і обрала бути щасливою.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.