Три в одному: перше кохання Ксенії Мішиної доволі різноманітне – два Сашка, ще й Лео Де Капріо з “Титаніком”

Пісня Селін Діон із "Титаніка" зіграла в житті Ксенії Мішиної чималу роль. Акторка у дитинстві була фанаткою культового фільму й це навіть переплелося з її першим коханням.

Фільм “Титанік” із Лео Де Капріо вийшов, коли Ксенія Мішина навчалася у 2 класі севастопольської школи. Прем’єра стрічки спричинила справжній бум. Не залишилася осторонь і маленька учениця.

Ксюша не залишилася осторонь, ставши справжньою фанаткою голлівудського видовища. Вона розвісила у кімнаті постери зі сценами зі фільму. Зошити й щоденники обирала теж виключно з такими обкладинками.

Ксенія Мішина мріяла про Сашка та Титанік

По сусідству з Мішиною жив хлопчик, якому дівчинка дуже подобалася. Тому він наважився зробити сюрприз. Сашко одного дня повів Ксенію до парку неподалік. Там в одному місці було навалено купу каміння.

Знаючи про фанатичну любов подружки до “Титаніка”, товариш збудував з картону корму корабля, як у стрічці. Він закрив Ксюші очі руками й завів туди. Коли Мішина побачила, де перебуває, була неабияк вражена.

Ксенія Мішина мріяла про Сашка та Титанік

Вони з Сашком розкинули руки, як головні герої “Титаніка”. Сашко навіть намагався поцілувати дівчинку. Та серце майбутньої акторки йому не належало. Вона відказала, що хлопчик – не Ді Капріо, й вона не цілуватиметься з ним. І втекла додому.

Мріяла школярка тоді про одне – хотіла б мати такого Сашка, як Лео, щоб закохатися в нього по-справжньому. На диво, її мрія збулася. Вона й справді закохалася в Сашка. Це трапилося під час навчання в університеті.

Ксенія мучилася, але боялася розповісти парубку про свої почуття. Врешті він сам звернув увагу на сором’язливу красуню й запросив на побачення. Коли Мішина сіла в його “Ладу”, і хлопець її поцілував, у цей час у приймачі грала саме My Heart Will Go On.

Кохання тривало близько 4 років. Та коли Ксенія поїхала навчатися до Києва, вони розсталися. Сашко й досі підписаний на Мішину в Інстаграмі.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.