Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Марія-Барбара Кузьменко з’явилася на прем’єрі фільму “Я, Побєда і Берлін”, знятого за повістю її батька Кузьми Скрябіна. Прийшла попід руку зі своїм чоловіком. Віктор розповів, що вони не лише подивилися стрічку, але й регулярно приїжджали на знімальний майданчик.

Коли донька Кузьми Скрябіна стане мамою

Барбарі дуже сподобалася атмосфера 90-их, якою просякнута стрічка. А пригоди головного героя Андрія її не здивували, оскільки вони з татом і мамою частенько вибиралися то в гори, то кудись деінде. І всюди з ними траплялися різні прикрості. Попри це, вони наступного разу все одно їхали відкривати “місця щасливих людей” знову й знову.

Коли донька Кузьми Скрябіна стане мамою

Підписники сторінки доньки Скрябіна в Інстаграмі висловилися про прем’єру. Саму стрічку поки що мало хто подивився. А от книга є у багатьох. Деякі похвалилися навіть, що мають автограф автора.

Барбара з Віктором зіграли весілля 5 років тому. Жодних криз у їхніх стосунках за цей час не траплялося. А велика війна навпаки ще більше зблизила пару. Рік тому у родині з’явилося поповнення – песик Михайлик.

Коли донька Кузьми Скрябіна стане мамою

Таким чином подружжя, напевно, вирішило підготуватися до серйознішого розширення родини. Щодо народження малюка Марія-Барбара відзначила, що поки це не на часі. Оскільки, поки тривають бойові дії, вони не можуть думати про дітлахів.

Віктор прокоментував слова дружини дуже коротко: “Згоден”. Тим часом Барбара таки стала мамою, щоправда, поки хрещеною. Похрестила доньку своєї подруги Соломію. Тож це стане генеральною репетицією до батьківства.

Популярне

Схожі статті

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.