Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Віталій Козловський

Мама співака багато років тому поїхала до Італії на заробітки. Тож для 13-річного Віталія найближчою людиною у світі став тато. Чоловік замінив підлітку й мама, й тата, тому майбутній артист називав його мапою.

Віщі сни знаменитостей

Тато, електрик-атомник, під час канікул забирав сина з собою у відрядження, влаштовуючи йому цікаві екскурсії. Чоловік вклав у Віталія всю душу, тяжко переживаючи конфлікт виконавця з продюсером Кондратюком у 2012 році, адже нічим не міг допомогти рідній кровиночці.

Від переживань батько захворів, а у 2021 році його не стало. Артист тяжко сумував через смерть родича. На сороковини смерті тата Віталію наснився сон, начебто він іде по глибокому 2-метровому окопу. Коли дійшов до бліндажа без даху, побачив зверху тата, той сказав:

“Синочку, тобі не треба нічого боятися, але й бути тут не треба. Вилазь звідси!”

Козловський починає лізти нагору, суха земля розсипається довкола, й вниз летять грудочки. І тут він прокинувся. А за пів року розпочалася повномасштабна війна.

Світлана Бабійчук

Вдова Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без чоловіка. Та Андрій не полишив дружину без своєї турботи. Постійно сниться жінці. Особливо часто застерігав перед початком повномасштабної агресії росіян.

Віщі сни знаменитостей

Перед масованими обстрілами Світлана бачила, як благовірний забирає з собою купу молодих людей та наказує їй накривати столи. Напередодні 24 лютого 2022 року Світлані теж наснився чоловік. Він сидів біля їхнього будинку й сказав їй, щоб збирала речі.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.