39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Зазвичай на Балі землю не продають, а здають в оренду на 50 років. Щоправда, є певні нюанси, коли балійці позбавляються свого головного багатства назавжди, дозволяючи купувати ділянки.

Три роки тому в Таяни був роман із бізнесменом, який займався купівлею-продажем нерухомості на Балі. Закоханий бойфренд подарував шматочок землі біля океану й Тетяні. Тепер артистка має намір звести там будівлю, щоб можна було регулярно приїжджати й відпочивати.

TAYANNA отримала в подарунок землю на Балі

Співачка планує заробити багато грошей, щоб вистачило на віллу. Батьків відправлятиме у теплі краї на всю зиму. Сама теж приїжджатиме на місяць, щоб відпочити та писати нові пісні.

Тетяна хоч і займається різними духовними практиками, але відкривати на індуїстському острові ретрит-центр, щоб стати в ньому гуру, не планує – поки не дійшла потрібного рівня знань та й бажання такого не має.

На жаль, зі щедрим бойфрендом вони розсталися. Нині зірка перебуває у стані нової закоханості. Поки це не сталі стосунки, але Тетяна щаслива, оскільки літає мов на крилах через романтичний стан душі.

TAYANNA отримала в подарунок землю на Балі

Чим займається обранець, співачка відмовилася говорити. Зазначила лише, що він не зі сфери бізнесу та не з політики. Сама дуже тендітна TAYANNA обожнює чоловіків із м’язистими плечима. У цьому вбачає мужність і приховану силу.

Жінка певна, що у такому разі обранець здатен на ніжні обійми, а ще вона завжди сподівається на підтримку з боку коханого. Це головний критерій для вибору пари. Допоки Тетяна була заміжня лише раз. Із саундпродюсером Єгором Глєбом вони прожили недовго, але у шлюбі народився син.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.