42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла своїм прихильникам, як пройшли її пологи. Також знаменитість поділилася зворушливою фотографією з пологового будинку та зізналась, як сьогодні почувається.

Нещодавно у своїх Instagram-stories Лілія Ребрик провела рубрику “питання-відповідь”, де поспілкувалась з читачами. Зокрема, підписники поцікавилися, як вона почувається після народження дитини. Телеведуча відповіла, що завдяки чудовій роботі медичного персоналу свої треті пологи вона згадує з теплом. До відповіді знаменитість додала фотографію з пологового будинку, на якій зображена разом зі своїм чоловіком Андрієм Диким і новонародженою дитиною.

“Ваша задача — допомогти їй пройти цей шлях максимально легко”, – підкреслила Лілія.

Телеведуча поділилась, що під час пологів важливо правильно налаштуватися та розуміти, що це непростий шлях не лише для батьків, але й для самої малечі. Тому головним завданням для них було допомогти дитині.

Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи
Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи

Також вона зазначила, що маленька Адель народилась з вагою 3.5 кіло та зростом 52 см. Пологи були природними на 39-му тижні вагітності.

Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи
Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи

Наступним читачі поставили питання, чи звикла Лілія Ребрик до думки про те, що вона має трьох дітей. На що вона відповіла, жартуючи:

“Часто кажуть: “Там, де двоє – там і троє!”. Моя відповідь така: Троє – це не двоє!”.

Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи
Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи

Нагадаємо, нещодавно Лілія з чоловіком Андрієм Диким втретє стали батьками. У відомого подружжя народилась дівчинка, яку назвали Аделіною. Пізніше вони зізналися, що обране для дівчинки ім’я має особливе значення. Сьогодні телеведуча почувається чудово та насолоджується прекрасним періодом.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.