“Лисий з Кварталу” Євген Кошовий закохався з першого погляду у танцівницю з Ялти: історія триває й досі

Кожен, хто знайомий з творчістю Євгена Кошового, може підтвердити його талант та професіоналізм. Але він також демонструє, що на шляху до успіху можна знайти не лише славу, але й справжнє кохання.

Євген Кошовий, знайомий як “Лисий з Кварталу”, відомий не лише своїм акторським майстерством, але й неперевершеним талантом коміка, ведучого та гумориста. Протягом багатьох років він виступав у різних телевізійних проєктах, приносячи глядачам радість та сміх.

Проте, поруч зі своєю успішною кар’єрою, Євген також знайшов місце для особистого щастя.

Кохання з першого погляду

У одному з інтерв’ю Євген Кошовий розповів, як закохався у молоду танцівницю з першого погляду, познайомившись у нічному клубі на Бесарабці.

Дівчина, на прізвище Стрільцова, була родом з Ялти, закінчила балетну школу у москві, а потім працювала у колективі Олени Коляденко та знімалась у кліпах співака L Кравчука.

“Я побачив Ксенію й одразу закохався. Це було кохання з першого погляду, яке не відпустило мене тоді й не відпускає досі”, – зізнався Євген.

Ця історія сталася у далекому 2005 році. Через віддаленість і різні графіки роботи зустрічі були не такими частими, як вони хотіли б. Проте кожен такий момент ставав для них особливим, незабутнім. Вони навіть після довгих віддалених періодів зберігали зв’язок, не забуваючи один про одного, а через 2 роки пара побралася у Дарницькому ЗАГСі. Пишне весілля зіграли на базі відпочинку, що належала засновнику “Українського тижня моди” Олександру Соколовському. А от обвінчатися вони вирішили лише через 10 років у Чорногорії.

До речі, певно ніколи не було відомостей про його романи на стороні чи скандальні розлучення.

Євген Кошовий розповів історію свого кохання

Нагадаємо, що зараз у подружжя 2 дітей: Варвара Кошова 2008 року народження, та Серафима Кошова, народжена у 2014 році.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.