Підтримує стосунки з Білик, Пономарьовим й Дзідзьо: дружина Кузьми Скрябіна розповіла чим займається зараз

Легенда української естради, незабутній Андрій Скрябін, залишив у серцях шанувальників надзвичайну пам'ять про свою талановитість та неповторний харизматичний образ.

Його музика продовжує зачаровувати, а спогади про нього змушують щиро сумувати всіх, хто мав щастя знати його ближче. Проте, ніщо не здатне змінити ту важку тугу, що переживають його рідні.

Знайшла сенс у житті

Серед тих, хто найбільше відчула втрату, – його дружина Світлана. Після втрати коханого чоловіка їй довелося зіткнутися з безмежною скорботою та важкими випробуваннями. Проте, Світлана виявила надзвичайну силу та витримку, яка здатна вражати кожного, хто її знає.

Дружина Кузьми Світлана Бабійчук розповіла, чим займається зараз

Однак життя продовжується, і Світлана, не зважаючи на велику втрату, рухається вперед. У своєму останньому інтерв’ю після прем’єри фільму “Я, Побєда і Берлін” за мотивами однойменної повісті Скрябіна вона розповіла про те, як намагається знайти сенс і радість в повсякденному житті. Зокрема, вона активно займається підтримкою військових. Жінка зізналась, що справжня прем’єра відбулася раніше і першими фільм побачили саме захисники.

“Всесвіт, а може Андрій так захотів”,- впевнена дружина Кузьми.

Вона зізнається, що дуже переживала, як військові сприймуть картину, чи на часі вона зараз. Але коли по закінченні вона побачила очі хлопців, що були в залі, і як вони 3 хвилини аплодували, то була геть розчуленою.

Журналістка запитала у Світлани, з ким з музикантів та колег Андрія вона підтримує стосунки, і у відповідь почула, що її родина дуже вдячна за міцну підтримку Святославу Вакарчуку, спілкується вона часто з Пономарьовим та Дзідзьо, з Іриною Білик. Але крім них у неї з’явилися й нові друзі — Тополя, Шуров та інші молоді музиканти.

На питання про особисте життя, Світлана відповіла з повагою до пам’яті коханого чоловіка, залишаючи цю тему особистою і приватною. І хоча з часом у її житті можуть з’явитися нові стосунки, вона вирішила відповісти словами свого чоловіка:

“Що буде з нами, знає тільки Бог!”

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.