“Тоді було не модно співати українською”: Могилевська розповіла про чоловіка, який зародив її любов до мови

Наталія Могилевська розповіла про свою любов до української мови та шоу-бізнесу. Відома співачка зізналась, що ніколи не забувала про українську культуру.

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, хто зародив її любов до української мови. Знаменитість згадала початок своєї кар’єри та зауважила, що ніколи не забувала про українську культуру.

На своїй сторінці в Instagram Наталія опублікувала частину інтерв’ю, де розповіла про свою любов до рідної мови та людину, яка цю любов зародила. Зокрема, вона згадала свого дідуся, який працював викладачем української філології. За словами співачки, саме він був тією людиною, яка привчила її любити мову.

Знаменитість додала, що мала можливість покинути Україну, проте вирішила залишитися розвивати рідну культуру та шоу-бізнес. Також Наталія пригадала свою відому пісню, написану українською мовою:

“Тоді було не модно співати українською. А у мене з’явилася пісня “Місяць”.

Шанувальники підтримали позицію Могилевської та зауважили, що пишаються своєю кумиркою, адже її слова надихають:

  • “Ви зразок наполегливості й талановитості”.
  • “Наталя Ви справжня Українка. Пишаюся Вами”.
  • “Є пісня з Кіркоровим, де вони співали українською”.
  • “Ви поруч з нами, а це прям надихає. Дякую вам, наша зірка”.
  • “Коли ви в Україні, ми не зламаємося”.
Могилевська розповіла про чоловіка, який зародив її любов до мови
Могилевська розповіла про чоловіка, який зародив її любов до мови

Нагадаємо, що свою першу сольну композицію Наталія Могилевська випустила у 1994 році, коли їй було 20 років. Це була пісня під назвою “Дівчина з волоссям кольору лілій”. Пізніше її фанати могли почути такі хіти, як “Єрусалим” та “Пролісок”. Вже у 1997 році Могилевська представила свій перший альбом під назвою “Ла-ла-ла”. Через рік фанати мали змогу насолодитися наступним альбомом “Підсніжник”. У 1999 році була випущена пісня “Місяць”, про яку нещодавно зазначила Наталія у своєму інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.